Audiovisueel

Jul 15, 2020, 11:48
PFL in 2019? Full force ahead!

PFL in 2019? Full force ahead!

10 januari 2019

PFL, gekende speler binnen het AV-productie landschap belooft komend jaar verbazing bij vriend en vijand. Naast kersverse AV-materialen staan er nog meer “future proof” investeringen op het programma…

“2019 wordt onmiskenbaar opnieuw een belangrijk jaar voor de groei van onze onderneming” laat Dominic De Gruyter, CEO van PFL met veel enthousiasme weten.

“We investeren continu in duurzame, kwalitatieve apparatuur en bekwame mensen.  Geëngageerde en creatieve medewerkers in combinatie met A-merken, maken het verschil.  Ze bieden onze klanten de zekerheid die ze zoeken. Die multidisciplinaire aanpak, tezamen met onze kernwaarden verklaart al jaren onze solide groei.

Vorig jaar hebben we enkele VR en AR-toepassingen, op maat van de klant uitgewerkt en succesvol opgeleverd.  Een hoogtechnologisch domein waarin PFL de volgende jaren nog een sterke groei mogelijk ziet.”

Luc Stessens, verantwoordelijk voor het technisch departement bij PFL vult verder aan : “De keuze in merken, aantallen en types van AV-materialen is steeds een gevoelig punt en daarin bestaat niet iets zoals “de enige beste” oplossing. Ratio voert bij de keuze en beslissing de boventoon op passie. Daarom kozen we voor kwalitatieve A-merken, waaronder DPA, Digico, Vari*Lite, Yamaha, MA Lighting, Shure,  L-Acoustics, Bosch en Sennheiser, … die nog maar net uit de doos al operationeel worden ingezet.”

 “Uiteraard moeten die AV-materialen ook worden bediend door mensen met het juiste profiel.  We hebben gelukkig al tal van gepassioneerde specialisten in dienst, maar onze sterke groei vraagt om meer.”  Daarom lanceert PFL ook via deze weg een oproep aan zowel ervaren als leergierige dynamische krachten die op zoek zijn naar een uitdagende, boeiende betrekking met veel perspectief. Stuur je kandidatuur naar kristin.vandevliet@abbit.eu  of bel op 014 44 08 70.  Zowel als AV-technici als Projectleiders zijn welkom.

Investeringen betroffen niet enkel nieuwe apparatuur en extra knowhow, maar zo werd in stilte vorige maand ook de nieuwe PFL-website online geplaatst.

Ook infrastructureel staan er schijnbaar grootse dingen te gebeuren. Zo maakte PFL op sociale media afgelopen december nog bekend dat er opnieuw bouwgrond werd aangekocht naast het nieuwe bedrijfspand in Beerse dat pas midden 2017 in gebruik werd genomen! Bouwgrond die nagenoeg evenveel oppervlakte beslaat als het huidige magazijn en kantoren.

Bij EventNews durven we ons dan ook voorstellen dat er bij PFL alweer bouwplannen op tafel moeten liggen…

Meer van PFL :

PFL