Audiovisueel

Dec 14, 2019, 23:16
Innovatie troef bij PFL!

Innovatie troef bij PFL!

03 december 2018

PFL, het innoverende audiovisueel bedrijf uit Beerse kende het afgelopen jaar een forse groei door het vlot inspelen op de stijgende vraag naar innovatieve AV-materialen.

“In lijn met de steeds grensverleggende vragen van onze klanten, bezochten wij onlangs China en Silicon Valley.” stelt Dominic De Gruyter, CEO bij PFL. “Dit kadert bij ons AV-bedrijf in de voortdurende zoektocht naar oplossingen met innovatieve technologie.”

Zo werden er in oktober veertig Virtual Reality-brillen aangeschaft. Bovendien leverde PFL in september voor het Tech & Innovatiefestival SuperNova in Antwerpen naast een 360° projectie ook baanbrekende AR- en VR-oplossingen.

“Klanten kunnen bij ons niet alleen terecht voor de huur of installatie van deze nieuwere vorm van videotechnologie, wij realiseren ook video op diverse formaten zodat creatief beeldmateriaal geheel volgens de wens van onze klant wordt aangeleverd.”

Naast spitstechnologie investeerde PFL eveneens in meer gestandaardiseerde AV-materialen zoals een GrandMA3 light console, een volledige hightech MultiCam-set, beeld switchers en digitale mengtafels (Digico SD12 & Yamaha QL5). Daarenboven werd het decoratieve materiaalpark aangevuld met draadloze design tafellampen en gespecialiseerde buffetverlichting.

Tezamen met de overname van Abbit, en om aan de toenemende vraag te voldoen, verwelkomde het PFL-team in 2018 zo maar even 12 (!) nieuwe ervaren en deskundige medewerkers. Tenslotte werd hun vrachtwagenpark uitgebreid met een vierde gloednieuwe én bovenal milieuvriendelijke Mercedes-Benz-vrachtwagen, met een laadvermogen van 28 ton en een Euro 6-dieselmotor.

Binnenkort een event gepland? PFL denkt graag met jou mee! 

Meer van PFL :

PFL