Event Agencies

Jun 3, 2020, 20:19
Ecco La Luna serveert old school fun met 2CV en retro bike

Ecco La Luna serveert old school fun met 2CV en retro bike

04 september 2018

Wat zou je ervan vinden om met vrienden en collega’s de sportieve nostalgie te beleven van de vorige eeuw? Origineel, toch? Het kan perfect met het ‘Old School Fun’ programma van Ecco La Luna dat met een combinatie van retro bikes en 2CV's langsheen Vlaamse wegen trekt.

Het ‘Old School Fun’-programma is veel meer dan een ontspannend tochtje langs Vlaamse wegen.

“We ontvangen de deelnemers zoals het echte Flandriens betaamt met een warme koffie en een rijsttaartje”, vertelt Geert Debusschere van Ecco La Luna. “Vervolgens trekken ze het wielerplunje van weleer aan en verkennen ze de prachtige hellingen die de Vlaamse Ardennen rijk zijn. Onderweg bevoorraden we de mensen in een plaatselijk volkscafé waar de tijd is blijven stilstaan. Voor groepen die het wensen kunnen we onze ‘oude rot in het vak’ Johan Museeuw meesturen als wegkapitein. Hij leert de fietsers met veel plezier de kneepjes van het vak.”

Tijdens de middagpauze voorziet Ecco La Luna een lunch om terug op krachten te komen.

“Er zijn verschillende mogelijkheden, van broodjeslunch tot warme daglunch of meer, naargelang de wens van de klant. Na een verkwikkende maaltijd snijden we de namiddag aan met onze oldtimers … de geitjes. Met een 2CV hobbelen we doorheen het Vlaamse landschap langs het parcours van de Ronde Van Vlaanderen. Zo beklimmen we de beruchte hellingen van Vlaanderens mooiste per 2CV. Natuurlijk is er ook een competitief aan verbonden. Per team zoeken de deelnemers de weg aan de hand van een roadbook. Het rijden wordt afgewisseld met praktische proeven, vragen en/of raadsels om dan ten slotte als echte Flandriens als eerste over de eindstreep rijden.”

Na de rit volgt de prijsuitreiking en kan er nagepraat worden tussen pot en pint. Ook een gezellige BBQ kan probleemloos toegevoegd worden aan deze opwindende ‘Old School Fun Day’.

www.eccolaluna.be

Meer van Ecco La Luna :

Ecco La Luna