Event Agencies

Jun 2, 2020, 23:21
Vernieuwde Ostend Sailing club opent nog meer mogelijkheden voor The Outsider Coast

Vernieuwde Ostend Sailing club opent nog meer mogelijkheden voor The Outsider Coast

23 augustus 2018

The Outsider Coast opereert vanuit een aantal locaties aan de Belgische kust die stuk voor stuk op hun eigen manier uniek zijn. In Oostende, waar de evenementenorganisator al jaren een uitvalsbasis heeft, is de club Ostend Sailing recent helemaal vernieuwd. De locatie heeft met een nieuw strandpaviljoen en de Phare East bistro-bar een nieuwe invulling gekregen en leent zich meer dan ooit voor de meest uiteenlopende teambuilding- en bedrijfsevenementen.

De locaties waar The Outsider Coast activiteiten organiseert, situeren zich allemaal in een prachtig kader, zowel wat de omringende natuur als wat de sportieve mogelijkheden in de omgeving betreft. Neem bijvoorbeeld de vernieuwde ‘Ostend Sailing’ club, een schitterend strandpaviljoen/watersportcentrum vlakbij de Oostelijke strekdam. De ‘vroegere‘ Ostend Sailing club was gelegen aan de voet van de Oostendse vuurtoren ´Lange Nelle´ op een site die vandaag omgevormd wordt tot een extra stukje natuurgebied. De nagelnieuwe club situeert zich nu (letterlijk) op het strand zelf aan Oosteroever, rechts van de Oostelijke Strekdam. Tot groot genoegen van de talrijke bezoekers die hier ondertussen al een kijkje kwamen nemen en te kennen gaven zich in een buitenlandse ‘beach club’ te bevinden. Maar de nieuwe locatie heeft nog meer voordelen: het is er minder druk dan in het centrum van de stad, je kunt er vlot vanuit het centrum geraken met de overzetboot én je hebt er bovendien ruime én gratis parkeergelegenheid.

In Oostende loopt momenteel een groots project om de ganse Oosteroever op te waarderen. Het lijdt geen twijfel dat ook dit deel van Oostende een heel mooie plek zal worden en de club in de kortste keren zal uitgroeien tot de nieuwe place to be in Oostende.

"De club vormt een supermooie locatie vlakbij de zee en is onze tweede uitvalsbasis voor teambuildingsactiviteiten en natuurlijk ook voor onze strand- en watersporten zoals zeeraften, kajak, golfsurfen, kiting, enz.”, luidt het bij The Outsider Coast. “De nieuwe locatie leent zich uitstekend voor onder meer bedrijfsevents, family days en teambuildings zoals Beachtrophy, One Team One Goal, Zeeraften, enz. Bovendien is ook het beroemde Fort Napoleon vlakbij, waar we al geruime tijd spannende evenementen en teambuildings organiseren. En dan is er als derde troef ‘Phare East’, de nieuwe bar-bistro aan de club waar je écht heel lekker kunt eten en drinken. De dag aan zee afsluiten met een heerlijke barbecue op het strand? Liever een ontbijt of lunch op het strand? Bij The Outsider Coast kan het allemaal."

Ostend Sailing & Phare East
Oostelijke Strekdam - 8400 Oostende

www.theoutsidercoast.be

Meer van The Outsider Coast :