Event Agencies

Apr 19, 2024, 20:17
Let's reconnect!

Let's reconnect!

16 november 2021

Live, hybride of online – indoor of outdoor - puur fun of met coaching? Ecco La Luna is klaar om jullie te ontzorgen.

ONLINE-HYBRIDE …

Geen kunst- en vliegwerk om iedereen ’s morgens tijdig de deur uit te krijgen, dus dat thuiswerken heeft wel zijn voordelen. Ook digitaal kan je nog verbinding maken met je collega’s.  Getuige de vele leuke online ervaringen die we dit afgelopen jaar, van tien tot duizend deelnemers, mochten organiseren, zoals:

Around the world
Code breaker (met apero-box!)
Ready for Launch

More formats to come soon!

LIVE INDOOR of OUTDOOR....

Tegelijk gaan we nu schoorvoetend terug naar kantoor, weer wennen aan dat samenwerken.  Begrijpelijk, opnieuw ‘thuiskomen’ op kantoor vraagt immers ook weer de nodige aanpassing.

Voel je dus ergens de nood om je collega’s, oud en nieuw, op een andere manier (opnieuw) te leren kennen of gewoon samen weer interactief plezier te maken of vind je dat iedereen na alle extra inspanningen wel een verzetje verdient?

Zend die doodle uit en prik een datum om met de collega’s na te zomeren op één van de vele unieke ‘Ecco La Luna®’ teambuildings!

Toch nog té druk nu?  Dan leg je toch gewoon die nieuwjaarsdrink of -feest vast, om na een verfrissende activiteit samen het glühwein-glas te heffen op een ander, (nog) beter jaar…. Onze online 25 days to Christmas kan ook een ludieke langlopende teaser zijn.

Hieronder een kleine greep uit het ‘fun’-aanbod, binnen en buiten, maar weet dat werkelijk álles, overal mogelijk is: vertel ons hoe jouw ideale dag er uit ziet, en wij werken je droom verder uit.

My name is Bond (outdoor)
Altijd al een geheim agent willen zijn?  Dit is je kans! Je kan dit interactive game in quasi eender welke stad spelen.

2PK Winterspecial (outdoor)
Met z'n allen gezellig samen tuffen langs Vlaamse wegen in een antieke geit en onderweg een 'bobslee' ervaring opdoen?  Het kan allemaal tijdens deze 2PK-winterspecial.

Escape2Victory (indoor)
Een uniek mobiel (!) escape spel dat gespeeld wordt op één grote box, met allerlei toeters en bellen.

Domino Experience (indoor)
Steen voor steen bouwen naar een eindresultaat, waarbij de inzet van allen bepalend is voor het slagen van het evenement. Eén verkeerde of slecht geplaatste domino kan de ondergang van het project betekenen!

Game of Drones (indoor)
Haal de stuntpiloot in je boven en bewijs in deze workshop dat je over de nodige technische vaardigheid, precisie, snelheid en stressbestendigheid beschikt om die drone in de lucht te houden! 

Cocktail Mystery Workshop (indoor)
Bedenk en maak je eigen cocktail en laat die proeven en jureren door je collega’s.  Het mysterie zit hem in de box met geheime ingrediënten.  Wie heeft de beste smaakpapillen?

MET COACHING...

Weet echter dat we naast ‘pure fun’ ook coachingconcepten aanbieden, over een of meerdere dagen, met reflectie en leerpad, zoals bijvoorbeeld:

Team Challenges : Specifieke fysieke team development challenges die we voorleggen aan teams. Reflecteren over en leren wat elke challenge naar voor heeft gebracht. On to the next challenge!

Let’s reconnect dus, of het nu online, hybride, of live is, die (digitale) hug zal zo’n deugd doen!

Vraag vrijblijvend offerte op team@eccolaluna.be met vermelding van datum; aantal deelnemers; activiteit en budget/pp btwe.

Meer van Ecco La Luna :