Event Agencies

May 18, 2021, 22:17
Ecco La Luna brengt learningprogramma naar Plantentuin Meise

Ecco La Luna brengt learningprogramma naar Plantentuin Meise

01 april 2021

Ecco La Luna lanceerde eerder dit jaar het concept Naturing Teams, een nieuw learning & development traject voor teams dat plaatsvindt in de natuur. Nu laat het agentschap weten dat het een overeenkomst heeft gesloten met de Nationale Plantentuin in Meise, die dienst zal doen als één van de mogelijke locaties voor Naturing Teams.

Ecco La Luna is zeer tevreden dat het de komende drie jaar met Naturing Teams terecht kan in Meise: “Het feit dat we dit programma naar deze locatie kunnen brengen, is voor ons een grote troef”, zo vertelt Geert Debusschere van Ecco La Luna. “Eerst en vooral is de Nationale Plantentuin een naam die tot de verbeelding spreekt. Ook de ligging is ideaal, in de groene rand rond Brussel. Ten slotte biedt deze samenwerking de mogelijkheid om allerlei interessante combinaties te maken. Zo kunnen we het learningprogramma hier gaan combineren met bijvoorbeeld een bezoek aan het houtmuseum HOUTlab, een wandeling door de plantentuin of zelfs een kookworkshop met kruiden. Het geeft ons dus heel wat extra mogelijkheden. De Nationale Plantentuin heeft met het houtmuseum HOUTlab een verborgen parel. Dat zal onze uitvalsbasis worden wanneer we aan de slag gaan in Meise.”

Ook het team van Plantentuin Meise is blij om de groepen van Ecco La Luna te ontvangen. “De Plantentuin is een domein van ongeveer 92 hectare aan de rand van onze hoofdstad”, zo vertelt Anja Van Ossel van Plantentuin Meise. “We zijn natuurlijk vooral bekend van onze serres, waar je een groot aantal tropische en subtropische planten kan ontdekken. De klanten van Ecco La Luna zullen vooral in open lucht ontvangen worden. Op dat vlak hebben we een ruime waaier aan uiteenlopende locaties. Daarnaast zullen ze ook gebruik kunnen maken van HOUTlab, een interactief museum waar ja alles te weten komt over de verschillende houtsoorten, hun eigenschappen en hun toepassingen.”

Meer van Ecco La Luna :