Event Agencies

Nov 29, 2023, 17:21
Ecco La Luna &  Bike & Outdoor Sport-Center slaan de handen in mekaar

Ecco La Luna & Bike & Outdoor Sport-Center slaan de handen in mekaar

19 oktober 2023

Teambuildingspecialist Ecco La Luna uit Oost-Vlaanderen en het Bike & Outdoor Sport-Center uit Limburg gaan intensief samenwerken. Samen hebben ze meer dan 50 jaar ervaring in het creëren van bijzonder tevreden klanten. Ecco La Luna krijgt hiermee een nog stevigere voet aan de grond in Limburg en het Bike & Outdoor Sport-Center kan verder doorgroeien binnen de B2B-markt.

De bevlogen initiatiefnemers van beide organisaties leerden elkaar kennen via een info-avond voor managers, georganiseerd door het dynamische team van Visit Limburg. Tijdens het beluisteren van elkaars pitch merkten ze dat ze dezelfde missie hebben : ‘Teams gedurende één- en meerdaagse events een verbinding-bevorderende toptijd bezorgen én daarbij door middel van boeiende workshops en keynotes op langere termijn een bijdrage leveren aan de mentale en fysieke gezondheid van elke deelnemer’.

Tijdens hun daaropvolgend gesprek bleek het ook te klikken op persoonlijk vlak. Het betekende de start van een nieuw partnership in de B2B-Teambuildingsmarkt, waarbij beide partners hun kennis én activiteiten-aanbod bundelen en het sales & marketing-team van Ecco La Luna zal ingezet worden voor de bekendmaking van dit unieke geheel van Teambuilding-activiteiten.


Ecco La Luna is binnen het teambuildingsegment al vele jaren gerenommeerd als een uiterst creatief bedrijf in het opzetten van verbinding creërende teambuilding-activiteiten, en dit zowel in België als in het buitenland. 


Het Bike & Outdoor Sport-Center  (afgekort het ‘BOS-Center’ ) is gespecialiseerd in het organiseren van met veel zorg voorbereide tochten in de natuur, waarbij de deelnemers ondersteund worden door de service van een volgwagen met reserve-fietsen/materiaal en die van een camper waarmee er halfweg de tochten een sfeervol bevoorradingsmoment verzorgd wordt. Beide voertuigen worden ook ingezet voor het meenemen van deelnemers die door onvoorziene omstandigheden de tocht dienen te staken.  

‘Biken’ doen ze er over de mooiste verharde fietspaden en gravel-routes met alle soorten fietsen, met de unieke Streetsteppers en met E-bikes en E-scooters.  Met mountainbikes en E-mountainbikes begeleiden ze groepen over de met veel kennis van zaken geselecteerde mtb-routes waarin een veelvoud van  verborgen ‘single-track’-pareltjes verwerkt zitten. Meestal worden de gewone en E-versies gemengd ingezet, waardoor de respons van zowel getrainde als niet-getrainde fietsers steeds unaniem héél positief is….

Outdoor Sporten’ doen ze met alle mogelijke andere manieren om te land of te water de natuur in te trekken. Hoe gek de vraag of hoe groot de groep ook is, geen enkel verzoek  zal onbeantwoord blijven en bij elke onbekende vorm van bewegen wordt er eerst een korte ‘clinic’ gegeven.

Met decennia outdoor-sport ervaring kennen ze bij het BOS-Center alle mogelijkheden in Limburg, de groene provincie die met haar gevarieerde en lichtglooiende landschappen steeds meer binnen- en buitenlandse bezoekers aantrekt om er te komen sporten in de natuur. De combinatie van de tochten met de unieke teambuilding-activiteiten van Ecco la Luna maken de één- en meerdaagse programma’s nog extra aantrekkelijker! 

Naast hun missie om het sporten en bewegen in de natuur te promoten, wordt er door beide organisaties ook ingezet op het bevorderen van nog andere aspecten van een gezonde levenshouding. Hiervoor wordt er ook samengewerkt met een selectie van gezondheidsspecialisten.

Voor de ‘Après-Sport’ tijd én de overnachtingen zorgen ze met hun bakken aan ervaring voor een op het budget afgestemd geselecteerd aanbod van locaties.

Interesse om persoonlijk kennis te maken met Geert Debusschere, oprichter en zaakvoerder van Ecco La Luna en Wim Aerts, oprichter en zaakvoerder van het Bike & Outdoor Sport Center?

Breng dan zeker eens een bezoekje op de Ecco La Luna-stand van de Bedrijvencontactdagen, op 25 en 26 oktober in Hasselt of op 13 en 14 december in Kortrijk. Of kom naar de vakbeurs Festivak op 22 en 23 november in Mechelen !

www.eccolaluna.be
www.bos-center.eu

Meer van Ecco La Luna :