Event Agencies

Aug 24, 2019, 18:46
Ecco La Luna stelt vernieuwde website met nieuwe formats voor

Ecco La Luna stelt vernieuwde website met nieuwe formats voor

18 december 2015

Ecco La Luna zet het nieuwe jaar ambitieus in met een volledig vernieuwde website. Op www.eccolaluna.be kunt u kennismaken met een bijzonder groot aanbod aan teambuildings en andere interessante voorstellen voor onder meer bedrijfsevents.

Ecco La Luna zag het levenslicht op 1 januari 2003.

“Onze dertiende verjaardag leek ons de ideale gelegenheid om onze website in een nieuw jasje te stoppen”, vertelt Geert Debusschere. “Op de fris ogende webstek vinden we een helder overzicht van wat Ecco La Luna allemaal doet. Ook verschillende nieuwe formats hebben er een plek gekregen. De modernere look geeft beter weer wat we allemaal doen en waar Ecco La Luna voor staat: teamspirit, vertrouwen, samenwerking, doorzettingsvermogen, snelheid, behendigheid, tactisch doorzicht, ervaringsleren, ... Van pure fun tot vorming, het komt allemaal aan bod en dat al  voor teams vanaf twee personen. Naast de verschillende standaard formules werken we trouwens ook met evenveel enthousiasme een programma op maat uit. Daarom zijn de formats eerder basis bouwblokken, want we willen perfect tegemoetkomen aan de wensen van de klant.”

www.eccolaluna.be geeft niet alleen een mooi overzicht van mogelijke programma’s, Ecco La Luna voegt er ook een resem foto’s aan toe en koppelt het geheel naadloos aan de sociale media.  Op die manier kan iedereen zich een uitstekend beeld vormen van het zeer ruime aanbod van dit dynamische, Gentse evenementenkantoor. 

www.eccolaluna.be

Meer van Ecco La Luna :

Ecco La Luna