Event Agencies

Apr 24, 2024, 11:22
To The Point Events werft aan

To The Point Events werft aan

16 december 2015

2015 is voor To The Point Events een prachtig jaar geworden met tal van spraakmakende referenties. In 2016 hebben ze de ambitie om nog meer te doen. Veel meer zelfs. Daarom zoekt het eventbureau een ervaren sales assistent(e) die de rechterhand van beide zaakvoerders wordt. Ben jij de geknipte persoon?

"Op deze manier willen we inspelen op een veranderende markt en naast de gekende maatwerkproducties ook een aantal standaardevents en teambuildingformats aanbieden in de Benelux. Het doel blijft om met weloverwogen events de 'circle of success' van jouw bedrijf te versterken", vertelt Bart Koninckx van To The Point Events.

Uitgesproken groeiambities & breder aanbod 

To The Point Events heeft sinds 2007 een belangrijke positie ingenomen in de evenementenmarkt als organisator van spraakmakende en grootschalige personeelsfeesten, bedrijfsopeningen, familiedagen, beurzen en B2C-events. De voorbije 2 jaren werd het bureau uitgeroepen tot top 3 van meest gewaardeerde evenementenkantoren. Ook enkele individuele cases werden bekroond met maar liefst 3 Bea's (Benelux Event Awards) in de voorbije 4 jaar. "Dit hoge kwaliteitsniveau en de stevige reputatie willen we absoluut bewaken. De uitbreiding van het team zal de slagkracht verder verhogen en toelaten om ook actief in te zetten op logistieke ondersteuning, standenbouw en brand activation. Daarnaast wordt een brede waaier aan thematische teambuildingconcepten aangeboden en zal er ook ingezet worden op een aantal standaard formats die goedkoper in de markt gezet kunnen worden." 

Blijven investeren in de 'circle of success' van jouw bedrijf 

To The Point Events vindt dat ook bedrijven waar budgetten onder druk staan toch moeten blijven feesten: "Zeker in deze tijden zijn het verbindend karakter en de positieve effecten van een goed doordacht personeelsfeest of een leuke familiedag niet te onderschatten. De ROI van dergelijke investering is van onschatbare waarde voor de vibe binnen jouw bedrijf. Want tevreden werknemers zorgen voor tevreden klanten die op hun beurt zorgen voor tevreden stakeholders. Op deze manier dragen events direct bij tot jouw 'circle of success'. 

Ben jij die witte raaf?

Ben jij perfect tweetalig (NL/FR)? Ben jij gebeten door de eventmicrobe? Heb jij een passie voor sales en resultaat? Hou je van netwerken en ben je stipt en nauwkeurig? Heb jij interesse om de nieuwe sales assistant te worden bij To The Point Events en samen de ambitieuze groeiplannen te realiseren? Stuur dan een mail naar info@tothepointevents.be

Learn more: www.tothepointevents.be

Meer van To The Point Events :