Audiovisueel

Nov 29, 2023, 15:22
Vacature bij MoJuice

Vacature bij MoJuice

24 augustus 2023

Het Leuvense cross-media productiehuis MoJuice, dat projecten ontwikkelt op basis van video-, audio-, mobile- en internet expertise, is op zoek naar een Project Manager Interactive Media & Events.

MoJuice werkt voor klanten die zich bevinden in de reclame-, evenementen- en entertainmentsector. De projecten variëren inhoudelijk tussen: actiesites, iPhone en iPad apps, augmented & virtual reality, games, groot scherm projecties, TV-spots voor diverse adverteerders.

Functieomschrijving

Het plannen, leiden en bewaken van uiteenlopende interactieve projecten. Als hoofd van een multidisciplinair projectteam ben je eindverantwoordelijk voor het projectresultaat en het bewaken van het budget. Je communiceert vlot met collega’s uit verschillende vakgebieden en bent een uitstekende motivator. De klantenrelatie staat centraal en je denkt verder dan de lopende projecten.

Profiel

  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring met het leiden van interactieve projecten
  • Ervaring als account manager in een reclamebureau, evenementenkantoor, productiehuis of een gelijkaardige functie is een troef.
  • Je bent gebeten door communicatie en story telling. Je hebt een passie voor visuele en interactieve media en een behoorlijke dosis creativiteit.
  • Je hebt interesse in reclamefilm producties en ziet dit als een logische uitbreiding van de digitale speeltuin
  • Je bent stressbestendig, resultaatgericht en zelfstandig
  • Je hebt een brede interesse en een stevige “can-do” attitude.
  • Je bent een teamplayer met een goed gevoel voor humor.

Aanbod

Je kan aan de slag in een groeiend, jong bedrijf met een dynamische bedrijfscultuur en een boeiende mix van competenties. MoJuice biedt een competitief verloningspakket dat in onderling overleg wordt ingevuld.

Contact

Geïnteresseerd? Neem dan contact op met:

MoJuice
Tav. Stefan Uytterhoeven
Ambachtenlaan 8
3001 Leuven
jobs@mojuice.com

Meer van Mojuice :