Event technologies

Dec 2, 2022, 18:35
MoJuice vernieuwt zijn registratie & scanningsysteem voor events met MoScan

MoJuice vernieuwt zijn registratie & scanningsysteem voor events met MoScan

15 september 2022

We horen het misschien niet al te graag, maar de corona-epidemie had ook zijn goede kanten. MoJuice bouwde niet alleen zijn performant streamingplatform Wavely uit tot de go-to-solution for serious streaming, maar werkte achter de schermen en in alle stilte ook naarstig verder aan een upgrade van het evenementiële registratie – en scanningssysteem.

‘MoScan’ kan gebruikt worden als registratietool én als scanningstool. Door deze twee straffe features te combineren krijg je niet alleen een net overzicht van de aanwezigen, maar je volgt de status van de aanwezigen live. Ook wat de nazorg en post-event communicatie betreft, biedt ‘MoScan’ heel wat voordelen voor follow-up en marketingdoeleinden.  Je kan beide tools combineren, of samen als straf duo inschakelen.

Het registratie- en scanningsplatform ‘Moscan’ maakt deel uit van Interactify.be. Interactify.be is een door MoJuice boven de doopvont gehouden platform voor eventtools. Neem zeker en kijke en ontdek onze Foto Lama – photobooths, onze Wavely streaming solutions, het brede scala aan live-captatie opties, event animation, live voting tools for conferences, and many more!

www.interactify.be

Meer van Mojuice :