Audiovisueel

May 24, 2022, 20:46
L&L Stage Service wordt Lust For Live

L&L Stage Service wordt Lust For Live

02 december 2021

L&L Stage Service onthulde tijdens de BEA Awards zijn nieuwe naam. Het Kempisch audiovisueel bedrijf staat voortaan bekend als Lust For Live en trekt de Europese kaart.

Een nieuwe naam, een nieuwe huisstijl, een nieuwe strategie én een nieuwe markt: L&L Stage Service bekijkt het groots als Lust For Live. “Het is misschien een cliché om te zeggen dat de oude naam de lading niet meer dekte, maar het is in dit geval echt wel juist.”, aldus Kris Laermans, directeur van Lust For Live. “En dit is nog maar het topje van de ijsberg.”. Het bedrijf uit Meerhout maakt zich klaar om zich nog meer op de Europese markt te begeven. Stap één: een nieuwe naam.

Van L&L Stage Service naar Lust For Live

Dat L&L Stage Service een bekende naam is in de evenementensector, dat is een understatement. Referenties als Tomorrowland, Mamma Mia (Musical) en Gent Jazz zetten onze naam op de kaart. Ook bedrijven zoals Pfizer en BMW en bijvoorbeeld DPG Media roepen nu en dan audiovisuele hulp in van Lust For Live voor hun live evenementen. En die vraag breidt uit.

“We draaien nu zo’n 30 jaar mee, maar onze markt verandert enorm snel qua vragen en behoeftes.” verduidelijkt directeur Bart Weyts. De covid-crisis heeft de laatste jaren ook een sterke invloed gehad op de evenementensector. “Wereldwijd zie je de gevolgen al. Er is momenteel een herschikking van de volledige sector. En daar zijn we meer dan klaar voor!”

Klaar voor de toekomst…

Volgens Lust For Live is het moment aangebroken voor de Vlaamse entertainmentsector om zijn plaats op het wereldtoneel in te nemen. De oude naam L&L – voluit Laermans en Laermans – werd daarom vervangen door Lust For Live. Deze naam klinkt internationaler en symboliseert de Kempische goesting en drive. En daar is Kris fier op: “Wij zeggen altijd dat we gaan ‘besten’. We streven elke dag naar het beste en trekken dit door in onze manier van werken. We streven naar een unieke beleving voor onze klanten en bieden hun een erg persoonlijke aanpak. Door te werken met gepassioneerde mensen en gebruik te maken van kwalitatieve equipment blijft ons aanbod steeds fris en vernieuwend.”

… en voor Europa

Lust For Live is slechts de eerste stap in de internationalisering van de groep. Het bestuur van Lust For Live werkt momenteel aan een Europese groep, waarvan Lust For Live een belangrijke schakel is. Samen met partnerbedrijven zoals Ques (voorheen Demon) wordt Stage Of Mind opgericht. Deze groep zal actief zijn binnen de technisch facilitaire tak van de (live) eventsector op Europees niveau. Maar dat is voor later, eerst wennen aan deze nieuwe naam.