Vaste & tijdelijke locaties

Sep 22, 2019, 18:15
Crowne Plaza Brugge opent vernieuwde Burghzaal

Crowne Plaza Brugge opent vernieuwde Burghzaal

26 april 2019

Crowne Plaza Brugge****, hotelpartner van Meeting in Brugge en het grootste vergaderhotel in Brugge, heeft de grote vergaderzaal Burgh vernieuwd. Deze vergaderzaal is geschikt voor events tot 370 gasten en kan opgesplitst worden in 5 kleinere zalen.

Tijdens de recente renovatiewerken werd de Burghzaal uitgerust met een vernieuwd lichtsysteem, met LED-verlichting die volledig op maat kan worden aangepast voor elk type event. Daarnaast werd deze ruimte ook voorzien van een gloednieuw audiosysteem van Bose. De Burghzaal, die kan worden opgedeeld in vijf kleinere zalen, is ook heel eenvoudig te verduisteren, dankzij de elektrisch verstelbare rolgordijnen. Binnenkort wordt elke zaal ook uitgerust met een iPod waarmee verlichting en rolgordijnen makkelijk kunnen worden aangepast. De hightech verlichting kan zo op maat aangepast worden voor zowel brainstorm meetings met heldere verlichting als voor meer intieme diners.

In totaal heeft Crowne Plaza Brugge, gelegen in het historisch hart van de stad, 12 meeting rooms ter beschikking. Ideaal dus voor kickoff meetings of events met breakout zalen, zoals bijvoorbeeld de Prinses Judith en de Executive boardroom. Deze zijn uitgerust met het Clickshare systeem en een televisie van 85 inch. Ook deze zalen zullen binnenkort voorzien worden van LED-verlichting.

Voor overnachtingen biedt het hotel 96 ruime, modern uitgeruste kamers. Uniek is het schuin geplaatste bed met oog op een rustigere nacht.

Benieuwd naar een voorstel voor uw volgend event? Vraag dan een gratis overzicht van beschikbaarheid en prijs of een site visit in Brugge!

Meeting in Brugge - Congresbureau

042018contact nl

Bespaar tijd & geld en contacteer ons eerst.

  • Snelle offertes
  • Advies & ideeën
  • Site inspectie van A-Z
  • Gratis online hotelboekingsysteem & documentatie
  • Gratis welkkomstreceptie op het Stadhuis (verblijf >2 nachten)

Tel +32(0)50 444 666
E-mail meeting@brugge.be
www.meetinginbrugge.be
Facebook: @MeetingInBrugge
Twitter: @Meeting_Brugge

Meer van Meeting in Brugge :

Meeting in Brugge