Event Destinations

Jul 27, 2021, 6:28
Gloednieuwe Meeting & Incentive Guide Brugge in een digitaal format – nu verkrijgbaar

Gloednieuwe Meeting & Incentive Guide Brugge in een digitaal format – nu verkrijgbaar

04 maart 2021

Visit Bruges Convention Bureau, het officiële congresbureau van de stad Brugge, is erg trots om zijn gloednieuwe Meeting & Incentive Guide voor te stellen.

Er werd besloten om een ​​duurzame versie te lanceren die in maar liefst vier talen digitaal beschikbaar is op desktop en mobiele apparaten. De gids hoeft dus niet elk jaar opnieuw te worden gedrukt, maar wordt een inspirerend document dat voortdurend wordt bijgewerkt met de nieuwste locaties, feiten en cijfers, trivia, referenties, enzovoort.

De gids is een onmisbaar hulpmiddel voor organisatoren van conferenties en planners van meetings en events. In de gids vindt u een aantrekkelijk overzicht van:

  • Brugge als Werelderfgoedstad
  • de groeisectoren in Brugge die de Brugse economie doen bloeien
  • de diensten aangeboden door het Visit Bruges Convention Bureau
  • inspirerende video's en indrukwekkende referenties
  • innovaties en projecten die de komende jaren worden afgerond
  • het uitgebreide aanbod van hotels, conferentie- en vergaderlocaties, erfgoedlocaties, alsook facilitaire en evenementendiensten in de stad (inclusief cateraars, PCO's, DMC's, enz.)

Het team van Visit Bruges Convention Bureau heeft niet alleen een jarenlange ervaring, ze kennen de stad ook door en door, ze hebben een indrukwekkend netwerk en ze zijn bovenal uw lokale experts.

Raadpleeg nu de nieuwe Meeting & Incentive Guide!

“De digitalisering kent geen grenzen, ook niet voor ons! Als duurzame én digitale bestemming willen we waar mogelijk ons steentje bijdragen en kiezen daarom voor een Meeting & Incentive Guide aangepast aan de noden van vandaag. Met het Visit Bruges Convention Bureau altijd aan uw zijde, ontvangt u de meest recente informatie in digitaal formaat op uw mobiel toestel, rechtstreeks vanuit Brugge”, aldus sales manager Jasmine Kestens.

Waarom Brugge niet samen ontdekken? Laat u inspireren door het Visit Bruges Convention Bureau en ontdek de vele dingen die Brugge te bieden heeft! Hopelijk wordt u helemaal verliefd op de stad en laat de Meeting & Incentive Guide u proeven van wat Brugge en het team u te bieden hebben bij het organiseren van uw meeting, incentive of congres.

Bent u nieuwsgierig geworden? Heeft u hulp nodig bij uw plannen? Dan zet men u graag op het goede spoor. Contacteer het Visit Bruges Convention Bureau: meeting@brugge.be en/of +32 50444666.

Meer van Visit Bruges Convention Bureau :

Visit Bruges Convention Bureau