Vaste & tijdelijke locaties

Sep 22, 2019, 19:01
Gratis ontdekkingsdag Brugge: schrijf je nu in!

Gratis ontdekkingsdag Brugge: schrijf je nu in!

16 november 2017

Meeting in Brugge, het officiële congresbureau van stad Brugge, nodigt u op 28 november 2017 uit om kennis te maken met de recentste nieuwigheden in werelderfgoedstad Brugge. Registreer je vandaag nog en laat je zintuigen de vrije loop op deze ontdekkingsdag waar bezoeken aan zowel uitzonderlijke historische als gloednieuwe locaties op het programma staan.

Programma

  • 09.00 u: Verzamelen in NMBS-station Brugge, waar het team van Meeting in Brugge u meeneemt naar het Concertgebouw. Deelnemers die met de wagen komen, kunnen parkeren in Parking ‘t Zandt en rechtstreeks naar het Concertgebouw gaan.
  • 09.15 u: Verwelkoming met koffie in het Concertgebouw (Forum 6), introductie bij het team van het congresbureau en kort bezoek aan het Concertgebouw.  
  • 10.15 u: Ontdek de stad met DMC Brugge/EventMosaic.
  • 12.00 u: Apero-tijd in Brugge’s verborgen parel Paris-Bruges.
  • 13.00 u: Lunch in Le Panier D’Or, het volledig gerenoveerde restaurant op de Markt.
  • 14.15 u: Bezoek aan de nieuwe eigentijdse kamers van Martin’s Brugge***
  • 15.00 u: Bezoek aan het toonaangevende ‘Hotels of the World’ Hotel De Orangerie **** en de nieuwe meetingfaciliteiten.
  • 15.45 u: Bezoek aan het Historium met ‘virtual reality experience’ en bierproeverij in het Duvelorium met spectaculair uitzicht op de Markt.
  • 16.30 u: Geniet van de kerstsfeer op een paardentram.
  • 17.00 u: Einde van het programma.

Registeer voor 23/11/2017 via mail naar meeting@brugge.be met ‘Registratie Ontdekkingsdag Brugge 28/11/2017’ als onderwerp. Geef uw naam en voornaam, adres, telefoonnummer, bedrijf en functie op. De plaatsen zijn beperkt, registreer u dus snel! Kunt u er niet bij zijn? Geen probleem. Stuur dan een mail met uw contactgegevens en Meeting in Brugge contacteert u voor een afspraak of stuurt u de ‘Meeting Guide’ toe.

Over Meeting in Brugge

Meeting in Brugge is het officiële congresbureau van de stad Brugge. Zij bieden gratis professioneel advies aan voor organisatoren van congressen, seminaries, vergaderingen, incentives, productvoorstellingen en opleidingen.

Binnen de 24 uur geven zij u graag een overzicht van de beschikbaarheid en prijzen van vergaderzalen, hotels, congrescentra, traiteurs, restaurants, evenementenkantoren, audiovisuele experten, andere congresdiensten en attracties.

Tel: 050 444 666

www.meetinginbrugge.be

Meer van Meeting in Brugge :

Meeting in Brugge