Vaste & tijdelijke locaties

Sep 20, 2019, 15:52
Meeting in Brugge verwelkomt twee nieuwe partners

Meeting in Brugge verwelkomt twee nieuwe partners

29 maart 2017

Het aantal partners van Meeting in Brugge zit sterk in de lift. Sinds 1 maart 2017 mogen ook Hotel Marcel en Gusto Catering zich nieuwe, trotse partners noemen.

Op een boogscheut van de wereldberoemde markt in Brugge vinden we Hotel Marcel, een uniek en karaktervol waar authentieke gastvrijheid van de lokale bevolking en Brugse gezelligheid hoog in het vaandel staat geschreven. Hotel Marcel biedt twintig rookvrije en origineel ingerichte kamers en vier ruime suites. Elk verblijf is gedecoreerd met een schilderachtig tafereel van de stad dat meteen voor een unieke atmosfeer zorgt. Daarnaast biedt het hotel de gasten een sfeervolle bar met een warm en trendy interieur én een gezellige patio waar men altijd terechtkan voor een lekker drankje en hapje. Zowel in alle openbare ruimtes als op de kamers is er gratis wifi.

Het succes van Gusto Catering stoelt op twee stevige pijlers: geschiedenis en persoonlijkheid. De betovergrootvader van de chef speelde een belangrijke rol in het ontstaan van dit cateringbedrijf. Gustave of ‘Gusto’ vond namelijk in het begin van 20ste eeuw zijn geluk in het koken. Alle tips en recepten die hij ontdekte tijdens zijn periode als leerjongen, pende hij neer in zijn ‘carnet de cuisine’. De oorlog maakte echter een einde aan zijn geluk en zo ging ook een schat aan informatie verloren. Maar zijn nazaten zijn door dezelfde gastronomische microbe gebeten. Vandaag wandelt Steven Verriest in de voetsporen van Gusto door met het gelijknamige cateringbedrijf dezelfde passie met de mensen te delen. In zijn filosofie staan smaak en belevenis centraal.

Copyright eerste foto: © Jan Darthet

www.meetinginbrugge.be

 

Meer van Meeting in Brugge :

Meeting in Brugge