Vaste & tijdelijke locaties

Jul 8, 2020, 3:37
De Serre stopt ermee

De Serre stopt ermee

26 april 2019

… als restaurant welteverstaan! Dit zorgt ervoor dat u deze prachtige locatie, in 2018 nog verkozen tot 1 van de 12 mooiste restaurants in Europa, nu ook overdag volledig kan afhuren voor uw perfecte event.

Dankzij de centrale ligging in Antwerpen, het prachtige decor en het feit dat we onze locatie indien gewenst foodcatering-vrij aanbieden, is de Serre de ideale locatie voor u als event-organisator.

Ons team heeft eind vorig jaar besloten om een streep te zetten onder het restaurantgebeuren. Hierdoor kan De Serre elke dag (ook in het weekend) afgehuurd worden voor uw evenement en hebben we veel meer vrijheid op gebied van opbouw/afbouw en inkleding van uw droom event, seminarie, workshop, trouwfeest, …

Wij verhuren 2 verschillende zalen; namelijk een volledig uitgeruste vergaderzaal met een capaciteit tot 15 pax en uiteraard onze grote zaal geschikt tot 200 personen. Uiteraard zijn er mogelijkheden om in de grote zaal zowel zittende als walking dinners te organiseren, maar ook recepties met foodtrucks op het middenplein of een theateropstelling voor een meeting is mogelijk.

Onze grote troef? Wij zijn super flexibel en kunnen u ondersteunen door onderdelen van uw evenement organiseren, maar ook het volledige pakket van A tot Z op ons nemen.
We hebben bewust gekozen om onze locatie vrij te stellen van foodcatering zodat u als cateraar of eventbureau hier volledig vrij in bent.

Contacteer ons voor een locatiebezoek of uitgebreide brochure en weet dat we voor startups of innovatieve events een speciale innovatie-korting aanbieden!

Adres:
Lange Gasthuisstraat 29-31
2000 Antwerpen
www.de-serre.be
info@de-serre.be