Event Destinations

Feb 27, 2024, 23:33
Inspiratiedag voor partners van congresbureau Meet in Mechelen

Inspiratiedag voor partners van congresbureau Meet in Mechelen

30 november 2023

Afgelopen maandag waren meer dan 30 partners van congresbureau Meet in Mechelen te gast in cinema Lumière. Elke partner kreeg vier minuten om zichzelf voor te stellen aan de concullega’s. Een soort van elevator pitch als het ware. Op die manier kon iedereen kennis maken met elkaar en te weten komen wie wat doet en of er eventueel een win-win-situatie in zit.

De insteek van Meet in Mechelen was simpel én eenvoudig. Zorgen voor een netwerkmoment én mogelijke kruisbestuiving. Een hotelier krijgt niet zelden de vraag naar een goed restaurant in de buurt. Een vergaderlocatie kan de klant dan weer in contact brengen met een aanbieder van teambuildings of een hotel…

Nadat in januari een gelijkaardig initiatief werd georganiseerd voor (potentiële) klanten van Meet in Mechelen, werd duidelijk dat ook de partners van het congresbureau er behoefte aan hadden om elkaar (beter) te leren kennen.

"Deze inspiratiedag illustreert de betrokkenheid en ondernemingsgeest die we delen tussen de stad en onze horecapartners. Mechelen is een bloeiende toeristische bestemming en onderscheidt zich door een kwalitatief en duurzaam toeristisch beleid waarin alle partners sterk samenwerken”, zegt schepen van Toerisme Björn Siffer.

Het team van congresbureau Meet in Mechelen is ervan overtuigd dat er nieuwe samenwerkingen onder de partners zullen ontstaan die de ganse sector zullen versterken.

Meer van Meet in Mechelen :

Meet in Mechelen