Event Agencies

Mar 28, 2024, 23:10
Finalist Teambuildingcompetitie Mechelen: Operatie Kabas

Finalist Teambuildingcompetitie Mechelen: Operatie Kabas

26 april 2023

Operatie Kabas (Event Masters) is een escape game die buiten, in het stadscentrum van Mechelen gespeeld wordt. Elk team krijgt exact 150 minuten om de stad Mechelen te verlaten, samen met de enige echte Opsinjoor pop. Een ding is zeker, het zal zeker niet gemakkelijk worden. Om te kunnen ontsnappen, krijgen de deelnemers een koffertje met alle benodigde middelen om verborgen aanwijzingen te ontcijferen, codes te kraken en hun missie te voltooien. Het doel is om Mechelen zo snel mogelijk te ontvluchten en de Opsinjoor pop mee te smokkelen!

Voor het spel worden de deelnemers in kleine groepen verdeeld van 5 tot 7 personen. Nadien probeert elk team om de juiste ontsnappingsroute te vinden. Om dit doel te bereiken, moeten ze puzzels oplossen en aanwijzingen ontcijferen. Omdat de spelers de nodige hints krijgen van schijnbaar niet-betrokken voorbijgangers die in feite deel uitmaken van het spel, vervagen de grenzen tussen het spel en de realiteit in dit innovatieve spel. Bij wie verkrijg je immers je nieuwe pasfoto en de nodige stempels voor jouw valse paspoort? En wie zal jouw team de juiste informatie over de locatie van de Opsinjoor geven?

Pas wanneer alle puzzels opgelost en alle aanwijzingen opgepikt zijn, zullen de teams hun weg naar de Opsinjoor vinden. De groep die de stad het snelst kon verlaten mét de Opsinjoor, zal het winnende team zijn.

Meer van Event Masters :