Event Destinations

Mar 31, 2023, 2:43
Mechelen lanceert teambuildingcompetitie
(c) Layla Aerts

Mechelen lanceert teambuildingcompetitie

22 december 2022

2023 wordt het jaar van de teambuilding in Mechelen. Omdat Meet in Mechelen heel erg overtuigd is van het grote potentieel van teambuildings binnen de stad, organiseert het een opvallende competitie voor teambuildingagentschappen. De deelnemers en hun projecten zullen daarbij gedurende het hele jaar uitgebreid in de kijker worden gezet. Noteer alvast 23 januari in je agenda voor de kick-off van dit teambuildingjaar!

De opdracht voor de deelnemende agentschappen is zeer duidelijk: “Creëer een teambuildingactiviteit op maat van de stad Mechelen”. Hiervoor kunnen ze gebruik maken van de elementen die de  stad typeren, zoals het erfgoed, de kenmerkende gebouwen, de verhalen en legendes… Het is dus echt de bedoeling een concept uit te werken dat niet zomaar in elke stad kan worden uitgerold.

Jurering door de klant

Na een eerste selectieronde – waarbij een vakjury de presentatie van het project beoordeelt – is het tijd om de geselecteerde teambuildings in de praktijk te brengen. Deze projecten zullen dus worden verkocht en uitgevoerd. De klanten zullen daarbij mee het project beoordelen. Het zijn immers zij die aan den lijve kunnen ondervinden of de teambuilding aanslaat. Eind 2023 worden alle beoordelingen naast elkaar gelegd, en kennen we de winnaar van de ‘Mechelen Award’

Een mooie beloning

Voor hun geleverde werk krijgen de deelnemende agentschappen alvast een mooie return. De geselecteerde projecten zullen gedurende het ganse uitvoerig aan bod komen op Eventnews.be. Daarnaast worden de teambuildings natuurlijk ook verkocht aan een marktconforme prijs. De eindlaureaat van de competitie ontvangt een gouden ticket, waarmee het meteen geselecteerd is voor de finale van de BEA Awards 2023 (categorie B2E). Daarbovenop krijgt het winnende agentschap ook een interview in het magazine Experience.

Kick-off op 23 januari

Om de inschreven agentschappen op weg te zetten, en om de laatste twijfelaars te overtuigen, organiseert Meet in Mechelen op 23 januari om 17u een kick-off event in de Predikheren (zaal Mandela), waarbij de competitie nog eens tot in detail gepresenteerd wordt. Zo weten de agentschappen precies wat er van hen wordt verwacht. Inschrijven voor dit event kan via deze link.  

Meer van Meet in Mechelen :

Meet in Mechelen