Event Destinations

Apr 18, 2024, 23:31
5 redenen waarom Oostende op je bucketlist moet staan voor je volgende event

5 redenen waarom Oostende op je bucketlist moet staan voor je volgende event

04 maart 2021

Seminaries, teambuildings, familiedagen, ... Iedereen kijkt halsreikend uit naar het moment waarop ze opnieuw uitstapjes met de firma mogen doen. Wij geven jullie alvast 5 redenen waarom je Oostende zeker op de lijst van mogelijke locaties moet zetten wanneer je je volgende bedrijfsevenement plant.

1. Hotels

Langs de ganse kust vind je nergens meer (kwaliteits)hotels dan in Oostende. Of je nu de voorkeur geeft aan een kleinschalig charmehotel dat je kan privatiseren of een klasse 4-sterrenhotel met zicht op zee, in Oostende vindt iedereen een geschikte plek om te overnachten. Bovendien zijn veel hotels uitgerust met tal van faciliteiten om te vergaderen. Ideaal dus om een meeting in te plannen met alle collega's voor je aan je teambuilding begint. Een overzicht van alle hotels vind je HIER terug.

2. Speciale locaties

Wie op zoek is naar een originele locatie voor zijn volgende bedrijfsevenement, zal ook in Oostende zeker een geschikte plek vinden. Om maar enkele ideetjes te geven: je kan vergaderen in een historisch Fort met zicht op de duinen, je kan een congres organiseren in een voormalig postgebouw (de oude postloketjes zijn een fantastische manier om je collega's of gasten te ontvangen), je kan een diner organiseren met zicht op de paardenrenbaan of de skyline van Oostende, je kan zelfs een event organiseren op het podium van het Kursaal. The sky is the limit! Je vindt een overzicht van de speciale locaties via deze link.

3. Zee & strand

Wie aan Oostende denkt, denkt automatisch aan de zee en het strand. Terecht! Het is zonder twijfel één van de grootste troeven die onze Stad aan Zee te bieden heeft. Na een ganse dag vergaderen is niets zo ontspannend als even een frisse neus te halen op het strand. Even genieten van de golven die tegen de golfbrekers slaan, van de aangename (en vooral gezonde!) zeelucht, ... Eén iets is zeker: naar Oostende komen geeft altijd een beetje een vakantiegevoel. Na de vele maanden thuiswerken en afstand houden van mekaar, is dat vakantiegevoel toch iets waar we allemaal naar uitkijken.

4. Teambuilding mogelijkheden

Zoals we net al zeiden: de zee en het strand staan garant voor vakantiegevoel. Een teambuilding op zee of op het strand is dan ook altijd een geslaagde keuze. Zo kan je gaan zeilen, met speedboats naar het windmolenpark op zee varen, . Maar ook daarnaast biedt Oostende voor ieder wat wils. Een zoektocht in teams op golfkarretjes, een ontsnapping uit het Fort Napoleon, met het ganse team samenwerken om een race-auto in elkaar te steken, ... het zijn maar enkele van de vele mogelijkheden. Neem zeker eens een kijkje op deze pagina voor meer inspiratie. Ook als je zelf met een idee zit die je wil laten uitwerken, kan je bij ons terecht. Onze partner eventbureaus gaan met veel plezier aan de slag om een voorstel op maat uit te werken!

5. Het team van Meet in Oostende

Met vele jaren ervaring in de sector op de teller, een kennis van de stad en al haar mogelijkheden om u tegen te zeggen en vooral een ferme dosis enthousiasme, staan wij elke dag paraat om van elke aanvraag een succes te maken. We luisteren naar jullie noden en wat jullie precies zoeken en gaan daarmee aan de slag om de perfecte locatie en en activiteit te vinden voor jullie volgende bedrijfsevenement. WHeb je zelf al wat in gedachten, maar kan je nog wat ideeën of tips gebruiken? Eén adres: info@meetinoostende.be - hopelijk tot binnenkort!

Meer van Meet in Oostende :