Event Agencies

Jan 27, 2022, 15:52
Move with the times: “Explore the new world of Marketing at the BAM Marketing Congress!”

Move with the times: “Explore the new world of Marketing at the BAM Marketing Congress!”

16 november 2021

Op 2 & 3 december is het zover, het 40ste BAM Marketing Congress! OFCORES neemt vanaf heden de congresorganisatie in handen, in nauwe samenwerking met BAM – de Belgian Association of Marketing.

Deze 40ste editie zal een combinatie van “the best of both worlds” worden. Het zwaartepunt van het BAM Marketing Congress blijft de live experience waarbij we 1500 marketing decision makers samen brengen,  met daarbij een sterk virtueel luik beschikbaar voor, tijdens en na het congress. Deze hybride versie laat toe deelnemers hun agenda te optimaliseren, op voorhand meetings in te plannen, alle content te livestreamen en een sterk learning & community platform aan te bieden dat de levenscysclus naar 4 maanden brengt in plaats van 2 dagen. De events business zit in transformatie, met het BAM Marketing Congress nemen we de rol van pionier op ons en willen we tonen hoe een innovatief hybride congress impact kan hebben. Move with the times!

Aan het einde van de tunnel ligt een gloednieuwe wereld voor marketeers. Nieuwe regels, nieuwe richtingen, nieuwe doelgroepen …  Laat ons U meenemen naar de toekomst en ontdek de toekomst van marketing!

De nieuwe (Marketing) wereld is aangebroken

De wereld die we kennen ligt ver achter ons, tijd om vooruit te kijken! Onze wereld in transitie brengt nieuwe ontdekkingen, nieuwe waarheden en nieuwe regels. Als Marketeer mag U de boot niet missen, mis dus de nieuwe inzichten op dit Congres niet!

Hybrid event – Het nieuwe normale

Gesteund door het succes van vorig jaar zal de 40ste editie van de BAM Marketing Congress het beste van de 2 werelden combineren: live en virtueel! Concreet zal er, parallel aan het live event, een interactief virtueel platform beschikbaar zijn en dit tot 3 maanden na het Congress.

Het goede nieuws is dat nu geen enkele marketeer iets zal missen – of het nu tijdens het fysieke evenement is of online (tijdens en nadien): de wijsheden van de nieuwe wereld zullen beschikbaar blijven voor alle BAM Marketing Congress deelnemers!

Meer info op www.marketingcongress.be

Meer van OFCORES :