Event Agencies

Jul 8, 2020, 3:54
New Balls Please blikt terug op een succesvol zomerseizoen

New Balls Please blikt terug op een succesvol zomerseizoen

29 september 2017

Nu in de evenementensector de drukste periode van het jaar weer is aangebroken en New Balls Please letterlijk het ene evenement aan het andere rijgt, wil het evenementenbureau nog even de tijd nemen om terug te blikken op een succesvol zomerseizoen.

New Balls Please on an International Event Journey at Event Street #17

We bereiden ons voor op een nieuw en wild B2B-seizoen. Vooraleer we samen met jou duiken in een reeks aan nieuwe evenementen, willen we je even terug meenemen naar een speciale dag in de maand juni, waarop Event Street in Brussel plaatsvond. Op die dag namen we al onze gasten mee op een multiculturele evenementenreis in een tropische bar, genaamd Mappa Mundo:

Met verschillende lifestyles van over de hele wereld aanwezig op deze grote dag konden we onze gasten laten onderduiken in een internationale evenementensfeer. Om hen volledig te inspireren kregen onze gasten een internationaal New Balls Please-paspoort, vol met tips ’n tricks voor hun volgende internationale evenement.

Event Street is een idee van het ACC België. Deze evenementendag in hartje Brussel is bedoeld om iedereen ervan te overtuigen dat Brussel de eventlocatie bij uitstek is voor creatieve evenementen. 10 evenementenkantoren van het ACC nodigden daarom hun (toekomstige) klanten en partners uit om deze inspirerende evenementenreis samen met hen de ondernemen.

Kruisbestuiving tussen klant en evenementenbureau leidt tot groenere evenementen

292017newballs siteDuurzaamheid is meer dan ooit 'hot'. Milieuvriendelijke alternatieven zijn op evenementen niet langer een ja-nee-kwestie, maar worden juist gezien als een hulpmiddel om de ecologische voetafdruk van het bedrijf minimaal te houden.
 
Nu toekomstgericht evenementen organiseren de trend zet, gaan evenementenbureaus op zoek naar alternatieven met zo weinig mogelijk impact op de planeet en een maximaal resultaat voor de klant. Ook al vraagt alternatieve eventplanning extra werk op het vlak van creatief denken, toch is het een inspanning die bureaus graag doen. "Want innoveren, nieuwe concepten bedenken, pioniers zijn en de fantasie aanwenden om steeds opnieuw de klant te behagen vormen nu eenmaal de basis van onze business."
 
Duurzame eventplanning kan veel vormen aannemen: inzetten op alternatieve vervoersmiddelen, carpooling naar meetings, het gebruik van gerecycleerd papier voor drukwerk (uitnodigingen, menukaarten, signalisatie- en infoborden), kiezen voor bio en fair trade, samenwerken met lokale leveranciers (om het aantal transportkilometers te beperken) en een plan opstellen om voedselverspilling te voorkomen of zo laag mogelijk te houden. Evenementenbureau New Balls Please zet onder andere in op die zaken en wil zo meewerken aan maatschappelijk verantwoorde en innovatieve evenementen.
 
Duurzame eventplanning staat in de kinderschoenen en moet nog flink groeien. Daarbij kunnen zowel het evenementenbureau als de klant heel wat voor elkaar betekenen. "Elk evenementenbureau heeft immers een breed draagvlak in de maatschappij. Door expliciet en succesvol te kiezen voor milieubewuste waarden in de voorbereiding, communicatie en productie van het evenement, kan het evenementenbureau ook nieuwe klanten overtuigen van het duurzaam ondernemen. Ook de klant kan aan het bureau zijn duurzame eisen stellen. Door kennis van de klant en het bureau te bundelen, ontstaan meer groene projecten. Want we dragen toch allemaal graag een steentje bij aan een groene en leefbare planeet?"

Happy Clients:

Sanoma Media Belgium - Flair Shopping Day
17 juni 2017 - Docks Bruxsel - België

Flair Shopping Day is onder de lezers van Flair een meer dan waardevolle traditie geworden, want op die dag worden de trouwe fans in de watten gelegd als echte prinsessen. Om er ook dit jaar een magische dag van te maken, sloegen New Balls Please en Checkmate de handen in elkaar en vormden ze het shopping center Docks Bruxsel om tot het betoverende Flair Shopping Paradise. 27 000 enthousiaste bezoekers konden die dag genieten van de bekende pop-up modeshow, selfie-, makeup- en DIY-corners en van een meet n’ greet met hostess Eline De Munck in de Flair Lounge.

Lidl Belgium - Lidl Beach
23-28 mei 2017 - De Kwinte - Westende - België

Zon, ijskoude cocktails en tropische workshops... is de zomer al begonnen misschien? Gedurende 6 zonnige dagen werd Lidl België de echte koningin van het strand en bood ze ontspanning en entertainment aan personeel, pers en publiek in haar trendy Lidl Beach pop-upbar in De Kwinte, Westende.

Vondelmolen - Dorpsfeest
21 mei 2017 - Lebbeke - België

150 jaar gepassioneerd peperkoek produceren zou onder geen enkele omstandigheid onopgemerkt mogen blijven. Nu is een dorpsfeest organiseren voor meer dan 3000 plaatselijke bewoners niet echt een wandeling in het park. Vondelmolen’s ambitie om tot het uiterste te gaan, werd dus absoluut waargemaakt. Op deze zonnige zondagochtend waren de inwoners van Lebbeke, Wieze en Denderbelle uitgenodigd voor een uitbreide brunch aan de site van Vondelmolen, waar ze ook konden kennismaken met het productieproces in de Vondelmolenfabriek, dit alles zorgvuldig gecoördineerd door New Balls Please. Peperkoekworkshops, traditionele kinderspelen en een springkasteel maakten van dit dorpsfeest ook voor de kleintjes een onvergetelijke ervaring.

Brooks Running - The Big Endorsement
7-8 juni 2017 - Marbella - Spain

Tijdens de Brooks Big Endorsement in het prachtige Marbella waren 30 sportjournalisten uitgenodigd om een persconferentie bij te wonen. Tijdens die persconferentie zou de nieuwste schoen Glyerin 15 op een verrassende manier aan het grote publiek worden voorgesteld. De verrassing was groot toen bleek dat niet een ‘endorsed athlete’ de nieuwe schoen zou komen voorstellen, maar dat juist elke journalist die aanwezig was in de zaal, de status van ‘endorsed athlete’ werd toegewezen en met Brooks de grootste ‘endorsement deal’ ooit kon aangaan. Gedurende de hele dag bleef die divastatus behouden en konden de sportjournalisten genieten van talloze verwennerijen.

New Balls Please en Pop Media creëren Opel Insignia Center

Opel Belgium en New Balls Please … tijdens twee opeenvolgende maanden werkten het automerk en het evenementenkantoor nauw samen om de ‘New Opel Insignia’ op een discrete, maar tegelijk uiterst exclusieve en stijlvolle manier te onthullen aan een select publiek van klanten, fleet managers, dealers en pers.

Pop Media leverde met het pand in Zaventem de perfecte locatie aan. De vroegere stek van televisiezenders VIER en VIJF werd gerestyled tot het Opel Insignia Center, dat met zijn indrukwekkende industriële structuur en heldere lichtinval diende als dé plek bij uitstek om de ‘New Opel Insignia’ in al zijn aspecten te belichten. Het Opel Insignia Center werd uitgebouwd met een terugblik op enkele iconische Opel-modellen, een auditorium, een ‘black box car display’, meeting rooms, een terras en een ‘high-class hospitality’ verdieping.

De gasten konden in het Opel Insignia Center uitvoerig kennis maken met het design en de nieuwste technieken van de ‘New Opel Insignia’. In totaliteit werden meer dan 50 evenementen georganiseerd, wat in realiteit 60 eventdagen en 1900 bezoekers betekende. Om de auto werkelijk te kunnen beleven, was er de mogelijkheid tot een testrit in de omgeving van het Opel Insignia Center.

New Balls Please zorgde voor design, styling, decoratie, meubilair, signalisatie, personeel en catering. Met dank aan Pop Media voor de uitmuntende samenwerking.

www.newballsplease.be

Meer van New Balls Please :