Benelux Event Awards

Jan 21, 2020, 8:48
Asian Day levert New Balls Please een bronzen BEA World award op

Asian Day levert New Balls Please een bronzen BEA World award op

27 november 2018

Tijdens het BEA World Festival in Coimbra werden ’s werelds beste events van het afgelopen jaar bekroond. New Balls Please werd daarbij gehuldigd met een bronzen trofee in de categorie Trade Show, voor de Asian Day in opdracht van Connections.

De reisspecialist Connections liet het publiek een van de mooiste culturen ter wereld ontdekken in de Docks Dome in Brussel. In een Aziatische setting die tot in de perfectie was uitgevoerd, van bloemendecoratie tot maki-workshops, en van geisha’s tot traditionele Aziatische cultuur, vervulde deze ontdekkingsreis doorheen de Aziatische cultuur al zijn beloftes. Dankzij een sterk programma en zijn waarheidsgetrouwe inkleding, lokte de Asian Day meer dan 1400 reisliefhebbers.

De Asian Day was uitgewerkt als een echte ervaring, en het bood een unieke mix van twee concepten. Aan de ene kant was het een evenement in de klassieke zin, met gedurende de dag een breed scala aan animatie: geisha’s op stelten, echte Aziatische workshops, live kookdemo's, authentieke ceremonies, deskundige keynote speakers,... Aan de andere kant, nam Asian Day de vorm aan van een beurs. Verspreid over de verschillende zalen waren er stands en partners, waar bezoekers informatie konden verzamelen voor hun reizen. Deze opmerkelijke combinatie van twee soorten evenementen maakte van de Asian Day een onvergetelijke live belevingshappening, en dit werd ook door de jury van BEA World opgemerkt.

Meer van New Balls Please :