Event Agencies

Jul 8, 2020, 3:32
New Balls Please viert vijfde verjaardag met verhuis

New Balls Please viert vijfde verjaardag met verhuis

13 februari 2019

Het Gentse event agency New Balls Please mag trots terugblikken op vijf succesvolle jaren. Dat wordt dit jaar passend gevierd, te beginnen met de verhuis naar een nieuwe, grotere locatie.

Het team is een perfecte mix tussen ervaren alleskunners en jonge talenten. Onder leiding van de 3 oprichters en vennoten Michel Van Camp, Valérie De Coster en Stein Hoogstoel heeft het team van New Balls Please ondertussen meer dan 350 events in binnen- en buitenland voor meer dan 80 klanten georganiseerd.

In de prijzenkast staan intussen 6 nationale en internationale awards en het agentschap blijft sinds enkele jaren steevast deel uitmaken van de top 5 van de Belgische event agencies.

De uitbreiding van New Balls Please in elke zin van het woord, hield ook in dat de kantoorruimte benepen werd. Het zoeken naar een nieuwe stek was dus een noodzaak.

Het team wilde noch Gent, noch de opkomende buurt van de oude dokken, dé creatieve hub van de stad, niet verlaten.

Toch had men het geluk in Loods 22 een droomplek te vinden op nog geen kilometer van waar het agentschap gehuisvest is. In deze oude loods met zicht op het water krijgt het steeds uitbreidende team nu meer plaats om te werken aan nieuwe concepten, in een uiterst inspirerende setting.

Eén van de expertise velden van New Balls Please is “event design”.

Deze skills zullen ongetwijfeld worden toegepast op de inrichting van het nieuwe kantoor.

Benieuwd om het in het echt te zien?

Welkom vanaf maandag 18 februari!

New Balls Please
Loods 22
Voorhavenlaan 31/003
9000 Gent

www.newballsplease.be

Meer van New Balls Please :