Event Agencies

Aug 5, 2020, 10:09
New Balls Please breidt OPNIEUW uit!

New Balls Please breidt OPNIEUW uit!

22 maart 2018

De zaken gaan bliksemsnel voor New Balls Please. Het bekroonde evenementenkantoor heeft sedert begin 2018 al drie nieuwe mensen verwelkomd in zijn team.

De eerste die echte girl power aan het team toevoegt, is Orphé. Ze is een echte social media addict en neemt de verantwoordelijkheid over de interne en externe communicatie. Beschouw het als haar persoonlijke missie om ervoor te zorgen dat je je wilt aanmelden voor onze nieuwsbrief en ons nog meer op social media wilt volgen!

De tweede toevoeging (en we mogen het zeggen; aanwinst) aan het team, is Nicky. Met meer dan vijf jaar ervaring in de branche, zal deze creatieve geest het team aanvullen als een gepassioneerde event manager. Als je omver wil geblazen worden door ongeëvenaarde concepten voor uw evenement, bent u bij Nicky in goede handen!

Om de New Balls Please familie te vervolledigen, stellen we je graag voor aan Didier. Hij is onze nieuwste junior event creator en is de beste sidekick (Robin is er niets tegen!) die onze event producers kunnen wensen! Zijn enthousiasme en nieuwsgierigheid werken aanstekelijk en brengen ons team naar een nog hoger niveau.

Benieuwd naar wat dit uitgebreide team van New Balls Please kan doen voor jou en jouw evenement? Neem contact op en ervaar het zelf - het zal ongetwijfeld een ervaring zijn!

Contactgevens

E-mail: hello@newballsplease.be

Tel: 09/265.98.00

www.newballsplease.be

Meer van New Balls Please :