Event Agencies

Aug 24, 2019, 18:24
Ecco La Luna: "Welkom bij de Mol" & "Bamboe bouwen"

Ecco La Luna: "Welkom bij de Mol" & "Bamboe bouwen"

20 juni 2017

Ecco La Luna zet graag een aantal van haar activiteiten in de kijker die leuk zijn om te doen tijdens de zomermaanden. Samen een bouwwerk creëren of sluwe samenwerkingsverbanden smeden? En achteraf nagenieten van een fijne ervaring en een verrassend eindresultaat.

“Welkom bij de Mol”

Heb je zin om eens mee te doen aan een spel waarin niemand te vertrouwen is? Een spel waar je probeert als groep opdrachten tot een goed einde te brengen en de mol te ontmaskeren.

Het kan interessant zijn om sluwe samenwerkingsverbanden te smeden. Dit om de saboteur steeds een stapje voor te zijn, om hem te slim af te zijn, om aan het einde van het spel over voldoende informatie te beschikken om de mol te kunnen ontmaskeren!

Dit is een spel waaraan mensen met verschillende ambities starten, maar slechts met één doel eindigen : de mol het onderspit laten delven!!!

Laat je meeslepen in een spannend spel van wantrouwen en moed.

“Bamboe Bouwen”

  • Een mooi bouwproject neerzetten met bamboestokken.
  • Jullie constructie op een mooie plek buiten of in jullie bedrijf.
  • Een fijne uitdaging om samen met je team aan te gaan en te beleven.

Met eenvoudige materialen gaan jullie een mooie contructie maken. Samen aan iets bouwen versterkt je team, maakt processen duidelijk en leent zich goed tot ervaringsleren. Maar het is gewoon ook fijn en ontspannend om te doen met een tastbaar en zichtbaar eindresultaat waaruit jullie voldoening zullen halen.

Wij helpen jullie graag om op een creatieve manier een boeiend thema te vertalen in een gepaste bouwopdracht. Jullie mogen onze kennis gebruiken om technisch te realiseren wat jullie wensen in te bouwen: bv. special effects, knikkerbanen, watervallen, ..

Contacteer ons gerust voor meer uitleg.

www.eccolaluna.be

Meer van Ecco La Luna :

Ecco La Luna