Event Agencies

Aug 24, 2019, 17:28
Ecco La Luna groeit verder en zoekt nieuwe collega’s

Ecco La Luna groeit verder en zoekt nieuwe collega’s

12 december 2016

Ondertussen is het al 14 jaar geleden dat Ecco La Luna van start ging met als missie ‘mensen helpen hun dromen te realiseren als groep en als individu’. Het bedrijf slaagde erin jaar na jaar gestaag te groeien, maar het voorbije jaar raakte alles in een stroomversnelling. Om het succes verder te bestendigen is Ecco La Luna op zoek naar een tweetal nieuwe medewerkers.   

Of het nu om een seminarie, teambuilding of incentive gaat, het team van Ecco La Luna zorgt er telkens opnieuw voor dat iedere deelnemer zich - te midden van zijn collega’s - bloot geeft en zijn persoonlijkheid in de verf zet. Dat gebeurt steevast op een creatieve, speelse en vaak heel eenvoudige manier. Met succes, zo blijkt uit de gestage groei van eenmansbedrijf tot een solide KMO met vandaag acht medewerkers, zowel in loondienst als freelance.

“Het was een hele uitdaging om het traject succesvol af te leggen, maar de omvorming van eenmanszaak tot de onderneming die we nu zijn, is prima gelukt”, blikt oprichter/zaakvoerder Geert Debusschere even terug.

“Dat danken we aan de uitgebalanceerde mix van eigen medewerkers en externe krachten die niet alleen zorgen voor de organisatie van de evenementen zelf, maar ook veel inspanningen leveren om het administratieve en ondersteunende luik verder te perfectioneren. Omdat we ook de toekomst met veel vertrouwen tegemoet zien, zijn we momenteel op zoek naar een tweetal extra medewerkers om ons team zowel administratief als operationeel te versterken en onze events verder creatief vorm te geven. Onze groei gaat verder, daar zijn we vast van overtuigd.”

Kandidaten voor een van deze vacatures nemen zo snel mogelijk contact op met Ecco La Luna: info@eccolaluna.be - +32 477 26 34 93.

www.eccolaluna.be

Meer van Ecco La Luna :

Ecco La Luna