Event Agencies

Jul 8, 2020, 3:02
Ecco La Luna nodigt u uit naar Business Boutique

Ecco La Luna nodigt u uit naar Business Boutique

04 december 2016

Van 9 tot en met 12 december vindt in 3Square Village in Gent (Zwijnaarde) de eerste editie plaats van Business Boutique, een nieuw concept dat wordt georganiseerd door Eccentric in samenwerking met 3Square Events. Ook Ecco La Luna is daar van de partij. “We willen ons graag voorstellen aan een ander publiek om ook de klanten van 3Square kennis te laten maken met ons uitgebreide programma aan teambuildings en incentives”, vertelt Geert Debusschere.

Onder de noemer ‘Business Boutique’ organiseren Eccentric, bekend van de succesvolle beurs op het strand van Knokke-Heist, en 3Square Events van 9 tot 12 december 2016 een vierdaagse beleving waar business en pleasure elkaar ontmoeten.

Tijdens Business Boutique in 3Square Village te Gent (Zwijnaarde) komen gerenommeerde sprekers langs, zijn er masterclasses van prestigieuze merken en stellen exclusieve deelnemers – van traditioneel gevestigde waarden tot opvallende trendsetters – hun aanbod voor.

Ook Ecco La Luna prijkt op de lijst van deelnemende bedrijven. “Wij hebben met de mensen van 3Square samengezeten en zijn aan het bekijken om met hen een stevig onderbouwd partnership verder uit te werken”, aldus Geert Debusschere van Ecco La Luna. “Business Boutique is beslist de moeite waard om een bezoek te brengen en is voor ons de ideale plek om ons aan een ander publiek voor te stellen. 3Square staat immers borg voor een uitgebreid netwerk en precies die klanten willen we graag kennis laten maken met ons ruime aanbod aan teambuildings en incentives. 3Square is niet alleen actief in Zwijnaarde, maar beschikt over meerdere interessante locaties, onder meer in Brugge en Limelette. Ook daar kunnen wij met Ecco La Luna verschillende toffe concepten organiseren.”

Interesse om een kijkje te nemen op Business Boutique?

Neem dan snel contact op met Ecco La Luna voor vrijkaarten via team@eccolaluna.be - +32 (0)477 26 34 93. Neem ook alvast even een kijkje op de Facebookpagina.

www.eccolaluna.be

Meer van Ecco La Luna :

Ecco La Luna