Event Agencies

Jul 8, 2020, 2:07
De Lijn en UZ Gent vieren nieuwe halte met New Balls please

De Lijn en UZ Gent vieren nieuwe halte met New Balls please

22 maart 2016

Bij jouw live storytelling agency was maart een drukke maand. Op 10, 11 & 12 maart organiseerde New Balls Please de late night shopping van nieuwe klant JUTTU op twee verschillende locaties in Brugge en Antwerpen, en eveneens de winkelopening van het nieuwe A.S. Adventure filiaal in Doornik. De volgende dag nam het event bureau de inauguratie van de verlengde route van tramlijn 4 voor klant De Lijn waar.

De JUTTU shopping night van 18 tot 22 uur was voor de klanten van het merk een uitstekende gelegenheid om hun vrienden vertrouwd te maken met de nieuwe concept store. Tijdens dit gezellige onderonsje kon elke gast de winkel verkennen, gepaard met een hapje en een drankkje en als kers op de taart kon hij/zij een aantrekkelijke korting krijgen op de aankopen van die avond.

Tijdens de filiaalopening van A.S. Adventure in Doornik op 11 en 12 maart nabij het shopping center Les Bastions, konden de klanten kennis maken met de nieuwe locatie. Tegelijkertijd vond ook een activatie plaats voor de Explore More voordelenkaart.

De dag nadien was een belangrijke mijlpijl voor mobiliteitspartner De Lijn. Vanaf heden is de route van tramlijn 4 uitgebreid naar een nieuwe halte in UZ Gent. Dit werd majestueus gevierd, in aanwezigheid van 100 prominente gasten en de pers.

De hogesnelheidstrein van New Balls Please blijkt onstopbaar, want op zaterdag 19 maart nodigde Huawei een zeventigtal medewerkers van haar team uit naar Circus Barones in Turnhout, samen met partner en kinderen. In de vroege ochtend kon het gezelschap een kijkje nemen achter de schermen van het circus en daar bovenop kon het deelnemen aan verscheidene workshops, gevolgd door een overheerlijke barbecue lunch. Als kers op de taart genoten de gasten van een magische circusshow. Pret verzekerd!

Bezoek www.newballsplease.be om deze cases in detail te bekijken.

Meer van New Balls Please :