Event Agencies

Apr 25, 2024, 17:19
Company make-over met Cum Laude Events

Company make-over met Cum Laude Events

29 maart 2016

Vaak kiezen bedrijven voor externe locaties om hun meetings, bedrijfsfeesten of andere events te organiseren. “Maar het kan ook anders”, geeft Cum Laude Events aan. “Wij creëren graag events op maat in de eigen gebouwen van de opdrachtgever. Dat zorgt voor een andere betrokkenheid en een andere, vaak veel grotere ‘WOW’-factor.

Als eventbureau stuurt Cum Laude Events steeds aan op een unieke beleving voor de klant. Dat kan op een locatie buiten het bedrijf, maar evengoed in de eigen bedrijfsruimten. Cum Laude Events zorgt voor alles, de klant kan zelf genieten van zijn event en hoeft zich niet te bekommeren om praktische zaken. De verrassing en betrokkenheid bij de gasten is des te groter als in hun magazijn, garage, bedrijfskantine of op de parking een eventruimte wordt gecreëerd.

Enkele cases:

Een mooi voorbeeld daarvan is Arrow uit Mechelen die Cum Laude Events contacteerde om het bezoek van Z.M. Koning Filip in goede banen te leiden. Naast het gedetailleerd uitwerken van de flow van het bezoek werd een eventruimte in het magazijn ingericht en een speciale meetingruimte in het gebouw van Arrow aangekleed. Cum Laude Events zorgde voor passend meubilair, voor sfeervol licht en geluid, én voor de catering.

Cum Laude Events organiseerde in de cafetaria van Kluwer dan weer een personeelsfeest met als thema Devil Mania. Groen tapijt, een voetbaltribune met supporters op de achtergrond, een reuze goal op het podium, doe-items zoals Wii-games, voetbaltafels en doelschoppen in elektronische goal, ... aan alles werd gedacht. Er werden ook voetbalgadgets voorzien en zelfs de hostessen waren in Stewart tenue. Ook de catering werd aangepast aan het voetbalthema.

Het event kan ook perfect gelinkt worden aan producten van het bedrijf zelf. Onder de noemer ‘Bright Colours’ heeft Cum Laude Events een spetterende ‘Nespresso’-party georganiseerd in de kleuren van de cups van Nespresso. Naast een aperitief in verschillende tinten trok vooral de digitale graffiti-wall de aandacht. De gasten konden met heldere kleuren – een verwijzing naar de heldere toekomst van de koffiegigant – een eigen wall maken, die als achtergrond diende voor een mooie foto. Ook een make-upcorner om de gasten zelf te pimpen met leuke kleuren werd enthousiast onthaald.

www.cum-laude.be

Meer van Cum Laude Events :

Cum Laude Events