Event Agencies

Jul 8, 2020, 3:53
New Balls Please tweemaal genomineerd voor BEA Award

New Balls Please tweemaal genomineerd voor BEA Award

29 januari 2016

Het is terug die tijd van het jaar, de BEA’s zijn in het land. Sinds haar opstart, viel New Balls Please reeds bij elke editie in de prijzen. In 2014 kreeg het Gentse live storytelling agency een zilveren EUBEA voor de case ‘Opening Chocolat Academy’ voor Callebaut, en in 2015 werd die prestatie wederom bevestigd met een zilveren BEA. 2016 ziet er alvast veelbelovend uit, met 2 nominaties op de agenda.

2015 was voor New Balls Please een zilveren jaar, aangezien het vooraanstaande bureau telkens op een niveau hoger mikt. Het kon en kan rekenen op nieuwe cases, terugkerende klanten, nieuwe uitdagingen en bevestigde waardering in de sector. Vanuit deze mooie gedachte, was het moeilijk om twee paradepaardjes naar voren te schuiven. Desalniettemin viel de keuze op de case ‘Launch Volvo XC90’ (Brussel) en ‘World Chocolate Masters 2015’ (Parijs).

Deze inzendingen werden warm onthaald door de jury, aangezien het beide cases nomineerde voor de grote finale op 24 maart in Kinepolis Antwerpen. Op 18 februari zet het team haar beste beentje voor om de jury warm te maken voor beide cases en werkt daarna onmiddellijk aan nieuwe cases voor de volgende editie.

Fingers crossed !

www.newballsplease.be

Meer van New Balls Please :