Event Agencies

Apr 19, 2024, 5:59
Warm met To The Point Events op voor het EK voetbal

Warm met To The Point Events op voor het EK voetbal

28 januari 2016

De Rode Duivels zijn hot en in juni wint België het EK. Net als u, kijken uw werknemers reeds reikhalzend uit naar het volksfeest dat na iedere overwinning zal losbarsten. In de aanloop naar het EK, warmt To The Point Events u en uw personeel of klanten op. Een salesmeeting met een onderlinge teambuild-competitie? Een Family Day of een bedrijfsfeest? Met de juiste aankleding en toepasselijke activiteiten kleuren zij ze voor u zwart-geel-rood.

De teambuildings van To The Point Events worden steeds volledig op uw maat gebouwd. Het aankomende EK is een dankbaar thema en biedt tal van mogelijkheden. Blijf als team zo lang mogelijk op de voetbalrodeo zitten. Daag elkaar uit aan de mega-kickertafel of wordt zelf een van de voetballers in de gigantische Human Table Soccer. Waarom speel je geen partijtje biljart met je voeten op de Poolball? Etaleer uw parate kennis in de Rode Duivels Quiz of creëer samen een unieke lipdub... De mogelijkheden voor een geslaagde teambuilding zijn eindeloos. Tijdens de proeven doen ze beroep op een mix van fun, tactiek, techniek & visie zodat ieders talent aan bod komt. Zet de kers helemaal op de taart en verras uw deelnemers met hun gepersonaliseerd Rode Duivels T-shirt.

Eenzelfde rode draad kan gehanteerd worden voor het uitwerken van een geschikt format voor uw personeelsfeest of Family Day. Waarbij natuurlijk uw bedrijfscultuur volledig geïntegreerd wordt.

Kijkt u graag in groep naar het EK? To The Point Events verzorgt met plezier uw eigen voetbalarena met groot scherm. Waan jezelf met al uw vrienden en relaties in Frankrijk en supporter vanop de eerste rij voor onze nationale trots.

#tousensemble

#roadtofrance

#tousenfrance

Wil u deze hype aan u laten voorbijgaan? Dan biedt To The Point Events nog 1001 andere formats. Het liefst werken ze vanaf een volledig wit blad, op maat van uw wensen. Dat witte blad wordt maximaal gevuld met creativiteit, met in het achterhoofd een sterke focus op ROI & ROO.

Laat u inspireren op www.tothepointevents.be

Meer van To The Point Events :