Event Agencies

Aug 24, 2019, 18:43
Ecco La Luna haalt de piloot in u naar boven

Ecco La Luna haalt de piloot in u naar boven

08 januari 2016

Het team op een efficiënte en zelfstandige manier leren functioneren: met die missie in het achterhoofd heeft Ecco La Luna zich ontpopt tot een doorgedreven specialist op het vlak van teambuildings. Binnen het bijzonder verscheiden aanbod belooft de nieuwe ‘Workshop Drones’ alvast uit te groeien tot één van de meest spraakmakende activiteiten.

Ecco La Luna houdt de vinger aan de pols en gaat mee met de tijd. Een mooi voorbeeld daarvan is de ‘Workshop Drones’. Onder het motto ‘start to done’ leren de deelnemers spelenderwijs kennismaken met het fenomeen ‘drones’. Na een korte initiatie hoe er mee te leren vliegen, gaan de teams meteen aan de slag. Ecco La Luna werpt de deelnemers verschillende challenges voor die de piloot in u naar boven laten komen. Doelgericht op teamwork, maar ook het speelse karakter wordt niet uit het oog verloren. Zit er een brokkenpiloot tussen? Geen erg, de teammates kunnen dit misschien nog rechtzetten …

Of het nu gaat om kleine dan wel grotere teams, de talrijke teambuildingactiviteiten van Ecco La Luna zijn er stuk voor stuk op gericht om de teamspirit aan te scherpen en het vertrouwen in de samenwerking te intensifiëren. Maar ook aan doorzettingsvermogen, snelheid en behendigheid, tactisch doorzicht en ervaringsleren wordt in ruime mate aandacht besteed. Het komt allemaal aan bod op een creatieve en speelse manier in zowel de standaard formules als de activiteiten die perfect op maat kunnen worden gemaakt voor elk event.

Meer info: www.eccolaluna.be

Meer van Ecco La Luna :

Ecco La Luna