Decors & Stands

Sep 22, 2019, 18:06
7theaven speelt met de 4 basiselementen “lucht, water, vuur en aarde”

7theaven speelt met de 4 basiselementen “lucht, water, vuur en aarde”

26 april 2016

Evenementen draaien steeds meer en meer rond beleving en interactiviteit. De verwachtingen van bezoekers overtreffen met het juiste ‘WOW effect’ is dan ook telkens een grote uitdaging. Zeker in de wereld van de special effects en event decoratie verandert alles razendsnel. De specialisten van 7theaven ontwikkelen daarom dag in dag uit nieuwe producten en willen dan ook graag enkele nieuwigheden voorstellen die volledig rond de 4 basiselementen draaien.

Op het vlak van event decoratie is de ‘Air Cloud’ het nieuwste paradepaardje van 7theaven.

Deze gigantische opblaasbare wolken zijn verkrijgbaar in versies van 2 tot wel 15 meter en daarom de ideale oplossing om grote locaties op een originele manier in te richten.

Ook nieuw bij 7theaven zijn de ‘Water Curtains’. Dit spectaculair en dynamisch effect creëert een muur van water perfect voor licht, video of laser projecties en dit zowel voor in- als outdoor gebruik.

Op festivals en grotere evenementen blijft ook dit jaar de trend “the bigger, the better” en daarop heeft 7theaven met de ‘Super Flame’ een gepast antwoord. Vlammen kunnen met deze nieuwe toepassing tot 15 meter hoog gelanceerd worden en dit op een veilige en gecontroleerde manier.

Met behulp van de ‘Stadium Shooter Extreme’ worden dan weer alle wetten van de zwaartekracht uitgedaagd. Deze confettishooter schiet enorme hoeveelheden confetti of streamers tot 50 meter ver over het publiek. Dit zorgt ook overdag voor een mooi en sensationeel effect.

Meer info over de diensten en producten van 7theaven kan je vinden op www.7theaven.be of op www.facebook.com/7theaven.be.

Meer van 7theaven :

7theaven