Decors & Stands

Aug 24, 2019, 18:53
Met 7theaven schiet je carnaval pas echt op gang

Met 7theaven schiet je carnaval pas echt op gang

02 februari 2016

Carnaval en confetti gaan nog steeds hand in hand en de special FX experten van 7theaven zorgen ervoor dat dit eeuwenoude gebruik ook nu nog iedereen kan verbazen. Op kleinere events en parties zorgen de handheld confetti shooters van 7theaven voor de juiste sfeer.

Deze shooters van 80cm lang worden naar eigen keuze gevuld met brandvrije confetti of serpentines en dit in alle mogelijke kleuren of vormen. De confetti schiet tot 10 meter in de lucht en de serpentines vliegen zelfs tot 15 meter ver.

Deze shooters bestaan ook in een elektrische variant waardoor ze vanop afstand afgevuurd kunnen worden en meerdere units samen zorgen zo voor een perfect getimed confetti spektakel. Ga je voor een one man show dan is de elektrische confetti gun met 3 cartridges en laserpointer een echte aandachtstrekker.

Ook voor grotere evenementen of optochten biedt 7theaven verschillende mogelijkheden. Wil je een grote hoeveelheid confetti de lucht in blazen dan zijn de elektrische blowers een perfecte en snelle oplossing. Ga je voor een echte confetti storm dan kies je best voor de professionele CO2 shooters waardoor je tot 2 minuten lang confetti kunt lanceren.

Top of the bill zijn echter de stadium shooters, deze toestellen werken op luchtdruk en het grootste model schiet met 1 druk op de knop 5 kg confetti of streamers tot wel 50 meter ver.

De stadium shooters werden vorige zomer met succes gebruikt op oa. Summer Festival en

Laundry Day maar kunnen dus ook perfect tijdens de carnavalsperiode gebruikt worden.

Speciaal voor carnaval staan bij 7theaven de confetti producten in promotie dus aarzel niet om een kijkje te nemen!

www.7theaven.be

Meer van 7theaven :

7theaven