Decors & Stands

Jul 12, 2020, 20:37
Bij 7theaven kunnen ook particulieren terecht voor veilig EN spectaculair vuurwerk

Bij 7theaven kunnen ook particulieren terecht voor veilig EN spectaculair vuurwerk

19 december 2017

Naast special effects en event decoratie is 7theaven ook al jaren gespecialiseerd in theatraal en PSE vuurwerk voor evenementen. En dankzij de juiste opslag- en verkoopvergunningen van de FOD Economie mag 7theaven, als één van de weinige SPFX firma’s in België, ook feestvuurwerk aan particulieren verkopen.

Vorig jaar investeerde 7theaven al in een extra bunker met state-of-the-art brandbeveiliging waarin tot 150 kg 1.4 G pyrotechnische sas opgeslagen mag worden en dit jaar werd ook de vuurwerkshop zelf verhuisd naar het nieuwe gebouw op de Heiveldekens 20 in Kontich. De gloednieuwe showroom biedt nu nog meer plaats om het zeer ruime aanbod comfortabel tentoon te stellen.

De regels en veiligheidsvoorschriften rond vuurwerk worden elk jaar strenger en strenger en daarom zijn er dit jaar enorm veel verschillende nieuwe producten. Het klassieke knalvuurwerk werd volledig opnieuw ontwikkeld en de resultaten hiervan zijn zeer veilig maar minstens even spectaculair.

Vorig jaar werden de vuurwerkplatformen geïntroduceerd en deze trend zet zich ook dit jaar verder. Deze batterijcombinaties worden met slechts één lont veilig aangestoken en zorgen door de talrijke shots en verschillende effecten meteen voor een spectaculaire vuurwerkshow.

Maar ook de gewone batterijen en vuurwerkpijlen blijven het goed doen. 7theaven heeft ervoor gezorgd dat er meer dan keuze genoeg is en dat er dus ook voor ieders budget wat wils is. Bezoek alvast onze website vuurwerk.7theaven.be of de facebookpagina www.facebook.com/7theaven.be voor meer informatie en promoties en kom zeker een kijkje nemen in onze vernieuwde toonzaal.

Onze winkel is alle weekdagen open van 9u tot 18u en dankzij de centrale ligging tussen Antwerpen en Mechelen gemakkelijk bereikbaar.

www.7theaven.be

Meer van 7theaven :

7theaven