Decors & Stands

Sep 15, 2019, 17:58
7theaven kleurt de festivalzomer met special effects

7theaven kleurt de festivalzomer met special effects

18 juni 2015

Met het festivalseizoen voor de deur worden het ook voor 7theaven, dat gespecialiseerd is in special effects voor de event-sector, drukke dagen. Zowel het Antwerpse Summerfestival als Laundry Day kiezen deze zomer voor de expertise van 7theaven en dit voor al hun podia.

Omdat beide dancefestivals dit jaar verhuizen naar een nieuwe locatie, het natuurdomein Middenvijver op de Antwerpse linkeroever, gelden er ook nieuwe regels inzake vuurwerk en pyro- effects. 7theaven heeft dan ook, in samenspraak met de organisatie, een nieuw SFX plan uitgewerkt dat volledig conform is met de strenge wetgeving maar zeker niet moet onderdoen inzake publieksbeleving. De vlammen, confetti en co2-streams zullen de bezoekers dus nog steeds rond de oren vliegen.

Ook de Druivenfeesten in Overijse rekenen dit jaar weer op 7theaven om hun slotshow tot een goed einde te brengen. Waar er vorig jaar nog resoluut de kaart getrokken werd van vuureffecten, kunnen de toeschouwers zich dit jaar verwachten aan een aaneenschakeling van water- gerelateerde specials. Veel mogen ze er nog niet over vertellen maar spectaculair wordt het zeker wel.

Maar daar stopt het niet, ook Antwerpen Zingt en The Day Before Tomorrow gebruiken op hun volgende edities de special effects van 7theaven.

Wenst ook u deze zomer uw event nog van de nodige wauw-factor te voorzien, bezoek dan snel de website en aarzel niet 7theaven te contacteren.

www.7theaven.be
info@7theaven.be

Tel: +32 (0)3 411 28 75

Meer van 7theaven :

7theaven