Decors & Stands

Aug 24, 2019, 19:06
Weer een winter zonder sneeuw? Niet als je het aan 7theaven vraagt

Weer een winter zonder sneeuw? Niet als je het aan 7theaven vraagt

12 januari 2017

De ‘snowcreators’ van 7theaven hebben deze winter op verschillende events en plaatsen voor de nodige sneeuwpret gezorgd waardoor we toch ook in België een beetje van een witte kerst konden genieten. Zo werd de vallende sneeuw in de internationale kerstclip van Sunweb gesimuleerd met behulp van de Snowboy Stage Whisperers van 7theaven.

Ook tijdens de Disney musical Beauty and the Beast in Gent werden in opdracht van Marmelade maar liefst 10 van deze machines gebruikt om tijdens de voorstelling een hyperrealistische sneeuwbui te creëren.

In Antwerpen kon je dan weer genieten van een prachtige kerstsfeer in de bekende winter pop-up bar Aspen Bocadero. Met behulp van ‘decoratiesneeuw’ werden naast het horecagedeelte en de schaats- en curlingbaan meer dan 40 kerstbomen voorzien van een feeëriek laagje sneeuw.

Op de zeedijk van Knokke wilden Bouwgroep Versluys & Ghelamco een bouwwerf tijdens de winterstop niet zomaar kaal achterlaten en dus vroegen ze aan BM Projects om deze locatie een winters tintje te geven. Ook hier was de ‘decoratiesneeuw’ van 7theaven de oplossing om de talrijke kerstbomen van een permanente laag sneeuw te voorzien.

Niet alleen in de winter laat 7theaven het graag sneeuwen, onze effecten kunnen het ganse jaar ingezet worden en dit zowel in- als outdoor. Zo rekende Pukkelpop vorige zomer al op 7theaven om het te laten sneeuwen tijdens het festival.

Ben je echter geen fan van sneeuw? Bekijk dan zeker onze andere producten op:

www.7theaven.be

www.facebook.com/7theaven.be

Meer van 7theaven :

7theaven