Decors & Stands

Dec 14, 2019, 22:13
7theaven tovert jouw evenement om in een magisch winterwonderland

7theaven tovert jouw evenement om in een magisch winterwonderland

19 december 2016

7theaven heeft verschillende oplossingen om ook deze winter zeker van een witte kerst te kunnen genieten.

Met de decoratie- en filmsneeuw kunnen ze een realistische en blijvende laag sneeuw over kerstbomen en zelfs volledige decors spuiten om zo een instant kerstgevoel te creëren.

Wil je deze sfeer nog versterken, dan kan 7theaven het ook echt laten sneeuwen door gebruik te maken van de Snowboy Stage Whisper. Dit effect is speciaal ontworpen voor theater- en filmsets en creëert een hyperrealistische sneeuwval en dit zonder enig residue achter te laten. Hierdoor worden de kleren van de bezoekers en de vloer niet nat. Zo zal deze winter de musical Beauty and the Beast niet minder dan 10 Snowboy Stage Whispers gebruiken tijdens hun voorstellingen.

Maar ook voor echte sneeuw moet je bij 7theaven zijn. Zelfs als het niet vriest, kunnen zij met hun Snowmakers grote hoeveelheden sneeuw produceren en zo voor echte winterpret zorgen, zelfs ski en snowboard initiaties zijn hierdoor mogelijk.

Naast al dit sneeuwgeweld zijn de vuureffecten van 7theaven een perfecte oplossing om je bezoekers ‘op te warmen’ en vooral de Super Bowl is hier zeer geschikt voor. Deze combinatie van een permanente vuurschaal met het verrassingseffect van een vlammenprojector zorgt voor een spectaculaire toets op jouw evenement. Dankzij de moderne electronica en DMX sturing kunnen zo op een veilige manier vlammen tot wel 12 met hoog afgevuurd worden.

Zijn sneeuw- en vuureffecten helaas niet mogelijk op jouw evenement, dan hebben de collega’s van Art Of Confusion met de LED ring een leuk lichteffect om jouw evenement toch nog dat kerstgevoel te geven. Deze exclusieve lichtarmaturen zijn het perfecte alternatief voor de kerstlampjes en kerstballen en zorgen door de moderne pixelstrips voor een fonkelende en afwisselende show die je bezoekers zeker zal entertainen.

Bekijk het filmpje hieronder en ook het extra filmpje via deze link

Meer info over de diensten en producten van 7theaven kan je vinden op www.7theaven.be of op www.facebook.com/7theaven.be.

Meer van 7theaven :

7theaven