Audiovisueel

Sep 22, 2019, 18:08
Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions zoeken een ervaren account manager

Art Of Confusion, 7theaven en Fabula Productions zoeken een ervaren account manager

30 augustus 2017

Om hun team te versterken zoeken Art of Confusion, 7theaven en Fabula Productions een ervaren maar dynamische account manager die verantwoordelijk wordt voor zowel het onderhouden van klantenrelaties als voor het uitbouwen van hun marktaandeel.

Hiervoor bedenk je doelgerichte communicatie strategieën en werk je deze natuurlijk ook mee uit. Je weet perfect hoe onze 3 bedrijven op de juiste manier online en offline in de markt gezet moeten worden en dit gebruik je ook in het dagdagelijkse contact met onze klanten.

Omdat dit echt wel een key-functie in onze groep is, verwachten we wel minstens 5 jaar aantoonbare ervaring in de event- en of communicatiesector. Natuurlijk schrijf en spreek je vlot Nederlands, Frans en Engels en in combinatie met je goede communicatie vaardigheden en commercieel gevoel maakt dit jou tot een echte sales professional.

Google Adwords, SEO en social media hebben geen geheimen voor je en gebruik je dus elke dag om onze producten bekender te maken maar ook met een ‘old school’ nieuwsbrief weet je ons verhaal te vertellen.

Je komt terecht in een zeer dynamische onderneming en krijgt een ruim en gevarieerd takenpakket waarin je zelf mee de krijtlijnen kan uittekenen. Lijkt dit iets voor jou? Mail dan snel je CV en motivatiebrief door naar info@artofconfusion.be.

www.artofconfusion.be

www.7theaven.be

www.fabulaproductions.be

Meer van Art of Confusion 7theaven Fabula Productions :

7theaven