Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 2:32
The EGG: het interactieve congrescentrum!

The EGG: het interactieve congrescentrum!

04 september 2017

In samenwerking met zijn officiële technische partner PRG (Production Resource Group) blaast het congres- en vergadercentrum The EGG Brussels op een steenworp van het Zuidstation een frisse wind doorheen de interactieve wereld. The EGG Brussels wil de internationale congressen een nieuwe dimensie geven. Daarom installeerde het meerdere schermen om de inhoud van de evenementen de nodige dynamiek bij te zetten dankzij Digital Signage!

Wat is Digital Signage?

Digital Signage is een geavanceerd communicatiesysteem. De informatie die de klant wil overbrengen, wordt in de kijker gezet door schermen die op diverse locaties zijn geplaatst. Het congrescentrum The EGG Brussels stelt deze  strategische locaties voor en biedt ook meerdere innovatieve en interactieve formules aan. Het concept bestaat erin om een bepaalde boodschap op een doelgerichte, slimme en dynamische manier aan het publiek over te brengen. Deze boodschap kan op elk ogenblik van scherm tot scherm worden aangepast, in elke zaal en op elk moment van de dag. De software die PRG hiervoor levert, is een polyvalent systeem dat de inhoud van alle schermen via een wifiverbinding beheert.

Kortom een eenvoudig, snel en superefficiënt communicatiemiddel! De grootte van de geïnstalleerde schermen varieert tussen de 42 en 102 inch. Filmpjes, fotos en de namen van de sprekers, het programmaoverzicht van de conferentie, diverse boodschappen… dankzij Digital Signage kan allerlei informatie gecommuniceerd worden. Bovendien zijn de personaliseringsmogelijkheden voor evenementen haast eindeloos.

De voordelen van Digital Signage:

  • Grotere informatieverspreiding
  • Eenvoudige, snelle en moderne digitale communicatie
  • Uw boodschap wordt weergegeven op 1 tot max. 20 schermen verspreid over 5000 m²
  • De informatie wordt vanaf één centraal punt verspreid
  • Diverse content-types mogelijk: filmpjes, fotos, audio, tekst
  • Wijzigingen worden in real time en 24 uur op 24 doorgevoerd
  • Mogelijkheid om communicaties op voorhand te plannen

Gilles Poot Baudier, algemeen directeur van The EGG Brussels, kondigt met grote trots deze innovatie aan:

“The EGG Brussels is een congrescentrum dat zich in het hart van Europa bevindt. Ons cliënteel is zeer uiteenlopend en zo ook de evenementen die we mee ondersteunen. Daarom heeft elk evenement  een gepersonaliseerde aanpak nodig. We investeerden dan ook in een Digital Signage-systeem om onze klanten een snelle, moderne en efficiënte communicatietechnologie aan te bieden. Door onze samenwerking met PRG kunnen we rekenen op de allerbeste technische ondersteuning voor elk evenement dat in The EGG Brussels wordt georganiseerd. Het Digital Signage-systeem is een nieuwe stap en het resultaat van onze uitstekende samenwerking!”

www.theeggbrussels.com

Meer van The EGG Brussels :

The EGG Brussels