Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 5:48
Een jaar vol verrassende wendingen voor Hotel BLOOM!

Een jaar vol verrassende wendingen voor Hotel BLOOM!

04 september 2017

De opening van de gloednieuwe The Experience Floor, bezoeken aan het hotel in Virtual Reality, 10 jaar artistieke samenwerkingen, een gecertifcieerd ecologisch engagement ... Hotel Bloom! blikt terug op een bijzonder ‘bloomy’ jaar!

The Experience Floor of ‘een nieuwe manier van vergaderen’

Wanneer bedrijven en organisaties elkaar elders dan op internet ontmoeten, moet die bijeenkomst een specifiek karakter hebben. Hotel BLOOM! is zich ervan bewust dat kunst en design de productiviteit van meetings verbeteren. Het hotel creëerde daarom ‘The Experience Floor’, die werd gedecoreerd met het grootste interieurfresco in Brussel en verder uitgerust is met informele vergaderruimten en state-of-the-art technische faciliteiten.

In deze nieuwe visie op meetings ligt de nadruk dus op een unieke ervaring en ontspanning. De sleutels voor dit recept? Kwalitatief hoogstaande technische installaties en een omgeving die de deelnemers inspireert. Hotel BLOOM! was al de eerste om kunst en design in haar slaapkamers te integreren, van nu af aan wordt dezelfde visie ook gehanteerd voor de vergaderruimten.

Een artistiek en innovatief hotel dat reeds tien kaarsjes uitblaast

De opening van ‘The Experience Floor’ betekende ook de kick-off van de festiviteiten die het tienjarige bestaan van Hotel BLOOM en haar artistieke visie markeren. In de grote zaal "INSPIRE" beslaat een fresco een oppervlakte van 145 m², waardoor het meteen ook het grootste fresco van een horecazaak in Brussel is. Lucien Roux en Antoine Lortie, twee voormalige studenten van de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten, werkten twee maanden aan dit unieke werk.

Hotel BLOOM! 1e hotel in België om virtual reality aan haar klanten te bieden!

Het befaamde Brusselse hotel heeft besloten om het Ierse bedrijf VISREZ in te schakelen om een virtueel reële hoteltour op te zetten. Het Gear VR systeem, een bril met headtracking sensoren ontwikkeld door Samsung en Oculus, wordt gebruikt op verschillende internationale beurzen door het verkoopteam om het hotel en Brussel als bestemming te promoten. Het doel is om de klanten een speelse en onuitgegeven ervaring te bieden tijdens het navigeren door de verschillende ruimten van Hotel BLOOM! Van The Experience Floor over de lobby via het SmoodS restaurant naar de OO ! ontbijtzaal, het is alsof je daar zelf aanwezig bent.

Hotel BLOOM! ziet inspanningen beloond met Groene Sleutel

De Groene Sleutel is de belangrijkste standaard voor uitmuntendheid inzake milieuverantwoordelijkheid en duurzaam ondernemen in de toeristische industrie. Dit prestigieuze milieukeurmerk geeft aan dat de infrastructuur van de bedrijven voldoet aan strenge criteria die door de Foundation for Environmental Education zijn vastgesteld. Hotel BLOOM! maakt sinds juni 2017 deel uit van deze selecte gemeenschap. Het bedrijf heeft al verschillende jaren groene initiatieven genomen op het gebied van energie, water en afvalbeheer.

www.hotelbloom.com

Meer van Hotel BLOOM! :

Hotel BLOOM!