Vaste & tijdelijke locaties

Apr 20, 2024, 6:14
The Polis Conference in The EGG Brussels

The Polis Conference in The EGG Brussels

16 april 2018

Waarom is het voor fietsers veilig om niet bij elk rood verkeerslicht te stoppen? Hoe veilig is onze weginfrastructuur? Kunnen steden aantrekkelijk blijven voor voetgangers in een wereld waarin volledig geautomatiseerde voertuigen het stadsverkeer grondig hebben veranderd? Deze en vele andere vragen kwamen aan bod tijdens The Polis Conference in The EGG Brussels!

De conferentie bood steden en regio’s de gelegenheid om hun verwezenlijkingen op het vlak van transport voor te stellen aan een breed publiek. De ruime transportgemeenschap kon op haar beurt met vertegenwoordigers van stedelijke en regionale overheden in gesprek gaan over innovatieve vervoersoplossingen.

Alle presentaties tijdens dit driedaags evenement vonden plaats in het ruime Auditorium. Ons gezellige en mooi verlichte Aquarium was dan weer de perfecte plek voor de gezamenlijke workshops. En wie tussen de boeiende lezingen en verhitte debatten toe was aan een hapje of een drankje, kon terecht in de mooi aangeklede en zoals altijd zeer gezellige Riverside, waar onze cateringpartner B-Food al het nodige had voorzien!

Foto’s: Vivian Hertz

www.theeggbrussels.com

Meer van The EGG Brussels :

The EGG Brussels