Vaste & tijdelijke locaties

Apr 26, 2024, 11:00
MedTech Forum 2018 in The EGG Brussels

MedTech Forum 2018 in The EGG Brussels

19 maart 2018

Het MedTech Forum, al sinds 2007 een belangrijk evenement, is een van de grootste congressen in Europa rond technologie voor de medische sector en de gezondheidszorg. We verwelkomden in The EGG Brussels niet minder dan 729 afgevaardigden en 100 sprekers van over de hele wereld, onder wie ondernemers, internationale bedrijfsleiders, beleidsmakers en patiëntenvertegenwoordigers.

Het MedTech Forum 2018 vond dit jaar plaats in The EGG Brussels … en werd uiteraard een overweldigend succes! Het boeiende onderwerp van deze conferentie en de innovatieve sfeer van de locatie zorgden voor een energieke en moderne combinatie.

Het MedTech Forum, al sinds 2007 een belangrijk evenement, is een van de grootste congressen in Europa rond technologie voor de medische sector en de gezondheidszorg.

Niet minder dan 729 afgevaardigden en 100 sprekers, onder wie ondernemers, internationale bedrijfsleiders, beleidsmakers en patiëntenvertegenwoordigers, kwamen van over de hele wereld naar België om ideeën en inzichten met elkaar te delen en over de toekomstige kansen in de sector van de medische technologie te spreken.

Met zijn 5000 m² bood The EGG Brussels alle ruimte die dit evenement nodig had.

Tijdens het driedaags congres vonden 41 plenaire, parallelle en workshopsessies plaats!

www.theeggbrussels.com

Meer van The EGG Brussels :

The EGG Brussels