Vaste & tijdelijke locaties

Mar 28, 2024, 23:48
FinTech Summit 2017 in The Egg Brussels

FinTech Summit 2017 in The Egg Brussels

26 maart 2018

Welke impact heeft technologie op het bank- en geldwezen? Tijdens de FinTech Summit in The EGG Brussels deelden niet minder dan 40 experten hun kennis en visie, en werden er vier prijzen uitgereikt!

Welke impact heeft technologie op het bank- en geldwezen? Op 14 december 2017 vond in hartje Brussel de topconferentie ‘FinTech Summit’ plaats. The EGG Brussels was die dag het toneel voor 840 minuten voordrachten door een veertigtal experten over de nieuwste trends in FinTech, en dit op twee podia. Er werden bovendien vier prijzen uitgereikt!

Vanuit hun comfortabele stoelen kwamen de aanwezigen heel wat te weten over vierf belangrijke onderwerpen, waaronder PSD2-richtlijnen, blockchaintechnologie, IT-beveiliging en change management.

Een unieke gelegenheid om te netwerken met allerlei fintech-enthousiastelingen. Tijdens het evenement konden de gasten ook genieten van de heerlijke snacks van onze cateringpartner Great Traiteur. Deze geslaagde dag eindigde met een vip-walkingdinner, die de gasten nog meer gelegenheid tot netwerken bood.

www.theeggbrussels.com

Meer van The EGG Brussels :

The EGG Brussels