Vaste & tijdelijke locaties

Apr 25, 2024, 22:32
Ontdek waarom The EGG Brussels in de top 3 van meest geliefde zalen zit

Ontdek waarom The EGG Brussels in de top 3 van meest geliefde zalen zit

15 september 2015

Begin 2014 ging een nieuw, dynamisch eventteam aan de slag bij The EGG Brussels. Hun inspanningen van de afgelopen jaren werden recent beloond met een derde plaats als meest geprefereerde locatie in onze hoofdstad! Hoewel The EGG Brussels zich uitstekend leent voor alle mogelijke events, richt de organisatie zich vooral op de markt van congressen en seminaries. Niet onlogisch gezien The EGG Brussels hiervoor alle troeven bij de hand heeft.

Dat The EGG Brussels op korte termijn een plaats heeft veroverd in de top 3 van de eventlocaties in Brussel, heeft niet alleen te maken met de uitstekende ligging in de buurt van het Zuidstation (TGV, Thalys, Eurostar) en de vlotte bereikbaarheid. Het team van The EGG Brussels stelt immers alles in het werk om te voldoen aan de wensen en behoeften van de klant. Om de vinger aan de pols te houden en in alle omstandigheden een onberispelijke service te leveren, stelt het team zichzelf voortdurend in vraag. De feedback van de klanten wordt nauwkeurig opgevolgd met onder meer het opstellen van 'satisfaction sheets'. Eventuele problemen worden kordaat aangepakt en versterken het proces om van The EGG Brussels een plek te maken die voldoet aan alle behoeften van de klant.

Concreet betekent dit dat The EGG Brussels haar infrastructuur zo mogelijk nog beter wil maken met onder meer moduleerbare zalen die door PRG van een up to date installatie zijn voorzien. The EGG Brussels beschikt over een auditorium met 900 plaatsen en vier zalen met een capaciteit van 100 tot 350 plaatsen.

Vanaf januari 2016 kan de klant op cateringvlak kiezen uit niet minder dan vijf cateringspecialisten die elkaar aanvullen en samen voor de meest uiteenlopende formules zorgen. Met Fluxology werd een akkoord bereikt in functie van de parkings, waardoor The EGG Brussels in een straal van amper 100 meter over ruim 400 parkeerplaatsen kan beschikken. De perfect moduleerbare zalen zijn ook uitstekend bereikbaar voor personen met een verminderde mobiliteit. Om de logistiek te bevorderen beschikt The EGG Brussels over een laad/loszone van 800 m2 vlak naast de zalen.

Met het oog op een snelle en vlotte communicatie met de klant, schuift The EGG Brussels slechts één aanspreekpunt naar voor. Deze persoon staat in voor de communicatie van bij de eerste contactname tot en met de effectieve realisatie van het event zelf. Het ervaren team biedt van begin tot einde een luisterend oor en deelt graag zijn knowhow met de klant. En dit allemaal met één doel: het realiseren van het perfecte evenement, helemaal op maat van de klant.

www.eggbrussels.eu

Meer van The EGG Brussels :

The EGG Brussels