Vaste & tijdelijke locaties

Mar 29, 2024, 8:42
Niet minder dan 300 Michelin-sterren ter ontdekking van de toekomst van de gastronomie in The EGG Brussels!

Niet minder dan 300 Michelin-sterren ter ontdekking van de toekomst van de gastronomie in The EGG Brussels!

27 maart 2017

Op maandag 6 maart onthaalde Brussel de eerste Gastronotrends. Deze dag werd georganiseerd door de Guide Michelin en S.Pellegrino had als doel om een heleboel sterrenchefs uit heel Europa bij elkaar te brengen om het samen te hebben over de toekomst van de gastronomie. Vier thema’s stonden centraal: het digitale, duurzame ontwikkeling, de klantenbeleving en de schok der culturen.

“We wilden veel verder gaan dan de gidsen en diensten zoals BookATable”, verklaarde Nicolas Beaumont, CEO bij Michelin Travel Partner, die er trots mag op zijn dat hij niet minder dan 190 chefs bij elkaar kon brengen voor allerhande workshops in The EGG Brussels! “Dit project ontstond 2 jaar geleden en vanavond kunnen we een eerste positieve balans opmaken”, voegde Stefano Agostini nog toe, voorzitter en CEO van S.Pellegrino. “Er hing een geconcentreerde sfeer. De chefs waren erg enthousiast en werkten gepassioneerd mee! Meer konden we niet dromen.”

The EGG Brussels werd geboekt dankzij zijn auditorium met een capaciteit van 350 tot 900 toehoorders, zijn polyvalente ruimtes en talrijke subzalen die uiterst geschikt zijn voor de workshops.

Source : www.finedininglovers.fr/blog/news-et-tendances/conclusions-gastronotrends-bruxelles

www.eggbrussels.eu

Meer van The EGG Brussels :

The EGG Brussels