Event technologies

Jun 24, 2021, 8:57
Eenvoudige App voor Conferenties en Events

Eenvoudige App voor Conferenties en Events

18 juni 2015

Whales On Waves bracht onlangs Votenow op de markt. Recent werd deze web-based applicatie verder uitgebreid met alle nodige info voor elke Conferentie op Event. Naast het interactieve deel vind je er nu ook praktische info, programma, aanwezigheidslijsten en veel meer. 6 goeie redenen om deze app te gebruiken op jouw event vind je hier:

Je hoeft niks te doen vooraf

Een App downloaden vooraf, de helft van de aanwezigen moet het nog doen op het event, de andere helft loopt met een niet up-to-date versie rond. Met de web-based applicatie Votenow kan je iedereen gewoon via een weblink laten deelnemen en info consulteren op je event.

Alle informatie wordt gecentraliseerd in de app

Maak het jezelf en je congresgangers makkelijk. Door alle nuttige informatie te centraliseren in 1 app die je van bij de start in alle communicaties duidelijk vermeld zal iedereen weten waar hij aan toe is. En zal je niet meer lastig worden gevallen met lastminute mails en telefoons als "in welk hotel zitten we?", "wat is het adres van de venue?" en vele anderen :)

Deelnemers zullen meer en zinvollere vragen stellen via de app

Je kent het ongetwijfeld, de obligate vraag aan het eind van elke presentatie: "zijn er vragen?", waarop iedereen probeert onder zijn of haar stoel te kruipen en de moderator vervolgens een mooi voorbereide vraag stelt. Via een app-module valt deze angst weg en worden de presentatoren doorgaans bestookt met vragen.

Een Voting kan je nu op elk moment organiseren

Met een App is het ook makkelijk om een Voting systeem en andere interactieve tools te integreren. Als je baas last-minute een voting wil organiseren hoef je geen stemkastjes meer te regelen (en te verliezen). Het zit allemaal verwerkt in je App.

Up to date overzicht van alle aanwezigen op je event

Ook herkenbaar op een conferentie: "Deze persoon ken ik maar wie is het ook alweer?" of nog "Wie moet ik vandaag zeker even spreken tijdens de netwerkmomenten". Met een Who's Who kunnen alle deelnemers al deze info checken. Check maar even wat mensen eerst doen met een App: juist, checken wie er nog aanwezig zal zijn !

Uw programma zal op elk moment up-to-date zijn

Last Minute wijzigingen, sprekers die hun vlucht missen. Hebben we allemaal al eens meegemaakt. Via een App kan je ook tijdens je conferentie je programma up to date houden. Die prints met het programma die je de avond voordien gemaakt had zijn helaas voor de vuilbak :)

www.votenow.be

Meer van Mojuice :

Mojuice