Catering

Jun 18, 2024, 4:21
Sluit het zakelijk jaar af met een gezellige drink verzorgd door Grunewald.bar

Sluit het zakelijk jaar af met een gezellige drink verzorgd door Grunewald.bar

22 mei 2024

De zomer staat voor de deur. Na een drukke periode van hard werken zullen heel wat bedrijven en organisaties het zakelijk jaar opgepaste wijze willen afsluiten met een gezellige drink voor de werknemers. Grunewald.bar staat klaar om hen hierin te servicen.

In juni zullen tal van bedrijven en organisaties hun medewerkers willen bedanken voor de inspanningen van de voorbije maanden. Vaak wordt er daarbij gekozen voor een afsluitende drink, eventueel in combinatie met een barbecue of foodtrucks, om zo de vakantie goed in te zetten. “Met het team van Grunewald.bar kunnen wij deze initiatieven perfect ondersteunen”, aldus Peter Grunewald. “Wij komen ter plaatse met onze mobiele bars, en verzorgen alles wat met de bar te maken heeft, van A tot Z.”

Alcoholvrije opties

Voor deze initiatieven kunnen bedrijven uitwijken naar een eventlocatie, maar vaak wordt er ook gewoon voor de eigen bedrijfssite geopteerd. “We zien dat er dan meestal gekozen wordt voor een alcoholvrije formule. Tegenwoordig geldt er op de bedrijfsterreinen immers meestal een zero-alcoholbeleid. Maar wij spelen daar perfect op in met een mooi, gevarieerd aanbod van mocktails.”

Workshops

Voor klanten die iets meer willen dan enkel een drink, en ook zelf de handen uit de mouwen willen steken, heeft Grunewald.bar een oplossing. “Onze cocktailworkshops zijn heel populair in deze periode. Het is een ludieke activiteit, die ook alcoholvrij kan worden aangeboden. Ook hierbij ligt de nadruk vooral op het gezellig samenzijn met de collega’s.”

Beschikbaarheid

Grunewald.bar is in staat om op heel korte termijn een drink te ondersteunen, van kleine groepen, tot grote aantallen van 400 à 500 personen. “Toch raad ik aan om niet tot het allerlaatste moment te wachten. Het blijken immers zeer gegeerde dagen, en de agenda loopt intussen al goed vol, zeker in de laatste weken van juni. Aarzel dus zeker niet te lang”, zo besluit Peter Grunewald.

Meer van Grunewaldbar :